Wordlenig

Partner in Deventer
Egbert Rinsma - Business Developer en Founder van Wordlenig

Wordlenig is een innovatie studio. We zijn specialist in het praktisch ontdekken en benutten van circulaire kansen. Circulaire producten en diensten ontwerpen, ontwikkelen en vermarkten vraagt om creativiteit en lef. Wij helpen circulaire ideeën te versnellen door kleinschalig in het veld te onderzoeken, ontdekken en te testen. Kortom, echt doen. 

Door het bestaande businessmodel en keten helemaal los te laten zorgen we voor een frisse open blik. Onderscheidende en duurzame klantwaarde op de lange termijn creëren is ons uitgangspunt. Wij denken groot en beginnen klein. 

Het innovatieproces knippen wij op in behapbare fases. Doelgericht en praktisch experimenteren is daarin de rode draad. In onze projecten werken wij samen met hogescholen en universiteiten en gedreven gepassioneerd talent.

Eigen rol in de transitie naar steden

Met Wordlenig leveren wij graag een positieve bijdrage aan de omgeving en maatschappij. De circulaire economie versnellen is voor ons een belangrijk speerpunt. Nu vinden veel sub optimalisaties plaats met hergebruik van materialen en ontwikkelen van nieuwe circulaire producten. Dat moet anders, niet denken vanuit het bestaande maar met open creatieve blik. 

Ongeremd en buiten de gebaande paden branche overstijgend denken en handelen! Zo willen wij in Nederland gebruikte materiaalstromen opwaarderen door op te zoek gaan naar andere en vernieuwende product functies en toepassingen. Het verbinden van creatief en ondernemend talent met de gevestigde orde is daarin de sleutel voor succes. Anderzijds willen wij ondernemers uitdagen en motiveren de eerste stappen te zetten in de circulaire economie.   

Waarom ben je partner van Cirkelstad?

Circulair ondernemen is pionieren en samenwerken is daarin de sleutel voor succes. Cirkelstad is voor ons het platform om gelijkgestemden te ontmoeten, kennis te delen en ons te laten inspireren door vernieuwende circulaire projecten.