Pitch je circulaire innovatie, product en/of dienst aan toonaangevende opdrachtgevers

Cirkelstad – de Permanente Marktdialoog: Hét podium voor het circulaire alternatief.

Wil jij je product pitchen voor innovatieve opdrachtgevers/inkopers of ben je nieuwsgierig welke circulaire product alternatieven er op de markt zijn? Laat ons weten dat je interesse hebt en dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

De permanente marktdialoog is terug! Na een succesvolle eerste ronde, tijdens de Nationale Werkconferentie van Cirkelstad in oktober 2020, gaan we in februari 2021 van start met een nieuwe ronde van de Permanente Marktdialoog. Van februari tot en met juli staan er 9 nieuwe edities van de Permanente Marktdialoog gepland en je kan jouw product nu aanmelden. 

Heb jij een product of dienst ontwikkeld die bij gaat dragen aan het samen versnellen naar een circulaire economie? Pitch dan jouw innovatie tijdens de Permanente Marktdialoog aan toonaangevende opdrachtgevers om een directe match te krijgen en je saleslead op te starten of verder uit te bouwen.

De Permanente Marktdialoog staat gepland op de volgende data: 

  • 22 april 
  • 27 mei 
  • 3 juni 
  • 17 juni
  • 24 juni 
  • 8 juli

Wil jij je circulaire innovatie, product en/of dienst aan toonaangevende opdrachtgevers pitchen tijdens de Permanente Marktdialoog? Meld je dan nu aan.

Meer over de Permanente Marktdialoog

Directe match & sales lead

De Permanente Marktdialoog is hét podium voor het matchen van opdrachtgevers/ inkopers met producenten/ verkopers die beiden bewust kiezen voor een circulair product alternatief. 

Professionele pitch & zichtbaarheid

Wij helpen jou om zoveel mogelijk uit je pitch te halen door een professionele training vooraf en de opname van je pitch achteraf. Die kan je gebruiken voor je eigen sales activiteiten. Wij bieden niet alleen zichtbaarheid tijdens de Permanente Marktdialoog, maar ook middels expo’s die door het land worden georganiseerd.

Netwerk & samenwerken

Via de Permanente Marktdialoog krijg je toegang tot een netwerk van circulaire koplopers. Vraag en aanbod komen bij elkaar om ervaringen en kennis te delen en samen te werken in het ontwikkelen van samengestelde circulaire producten en concepten. Dit gebeurt via een jaarlijks live-event (mits Covid-19 maatregelen het toelaten).

Zij gingen je voor: 

In 2019 en 2020 werd de Permanente Marktdialoog al georganiseerd. Hier vind je een impressie van de voorgaande pitches.

Voor opdrachtgevers

Ben jij die opdrachtgever die durft en verrast wil worden en op zoek is naar het circulaire alternatief in de GWW, Infra & buitenruimte, vastgoed en/ of interieur & facilitymanagement, dan is dit je kans om plaats te nemen op de stoel en kun jij de innovaties verbinden aan je project. Schrijf je in als je plaats wil nemen in de stoel.

Registreer je circulaire product in de Nationale Product Catalogus

Wil jij je product registreren en laten valideren op circulariteit, milieu en/of gezondheid? Registreer je product dan nu in de Nationale Product Catalogus, dan nemen we contact met je op.

< Circulair BZK inzicht – Over trots, schaamte, niet-klagen en hard doorwerken | Cirkelstad Regio-071: Een toekomstbestendige stad? Zet in op klimaat adaptief bouwen! >