Uitdagende parade over circulaire gebiedsontwikkeling

Afgelopen editie van de Parade (26 mei) streek neer in Cirkelstad en samen ontdekten we kunstzinnige en praktische opvattingen over circulaire gebiedsontwikkeling. Welke rol hebben belanghebbenden in circulaire gebiedsontwikkeling? Samen maakten we er een feest van. En kon je onverhoopt toch niet aanwezig zijn – en dus onder andere de muzikale verrassing van Judith Schueler gemist hebben – lees dan hier een korte terugblik.

Alle deelnemers ontvingen een goodie bag met inzichten uit het onderzoek en de Parade. Heb jij hem al gezien? Rutger Büch bedankt alle deelnemers voor deze uitdagende Parade: “De Parade ging verder, je werd meegenomen en geprikkeld om een circulair gebied ook anders te ervaren.” Verder vond je in deze goodie bag een actieonderzoek naar circulaire gebiedsontwikkeling in de Binckhorst. Hier vond je een samenvatting van het ACCEZ-onderzoek in de Binckhorst, een overzicht van enkele publicaties van de onderzoekers en een overzicht van interviews met de onderzoekers. Ook vind je een flyer van iCirl, ansichtkaarten van de Binckhorst (uit de show van Marleen Buizer) en ansichtkaart uit de toekomst (uit de shows van Marleen Buizer en Ulrike Hahn).

Stuur ons een kaartje uit de toekomst, ontmoet elkaar tijdens de partnerdag van Cirkelstad, of op welke manier dan ook: we gaan graag verder in gesprek.

Met circulaire groet,

Cirkelstad, RASL en ACCEZ

Goodiebag

Download hier alle bestanden uit de goodie bag:

< Nieuw circulair bouwconcept geselecteerd voor Rijksoverheidspaviljoen Floriade Expo 2022 | Uitvoering project Den Bosch in volle gang! >