Uitnodiging slot event Future Cities Circular Housing

Net als vorig jaar, heeft ook dit jaar een groep internationale studenten van Hogeschool Windesheim hun hoofd gebogen over de ontwikkeling van een woonwijk binnen Zwolle, maar dan 50 jaar verder in de tijd. Dit jaar is de Harculo locatie als onderzoeksgebied gekozen. De locatie is in eigendom van ENGIE.

Datum: 23 januari 2020
Locatie: Hoofdkantoor ENGIE (IJsseltoren)
Tijdstip: 15.00 uur inloop, start 15.30 uur. Einde rond 18.30 met een alcoholvrije borrel. 

Studenten kregen van hun docenten de opdracht rekening te houden met de energietransitie, klimaatverandering, circulariteit en bevolkingsgroei en wat de gevolgen hiervan zullen zijn voor dit terrein aan de IJssel, grenzend aan natuurgebied. ENGIE voegde daaraan toe dat het gebied een bijdrage moet gaan leveren aan duurzame energievoorziening in de omgeving.

Het onderzoek van de studenten is geen stedelijk plan, maar biedt veel inspiratie. Hun ideeën kunnen ook van toepassing zijn op andere locaties. Op 23 januari presenteren de studenten hun resultaten aan ENGIE en de partners. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. 

Naast de presentatie van de studenten van Future Cities, Bouwkunde en Bedrijfskunde zal er ook weer een leuke spreker zijn. We verwachten weer veel creativiteit en inspiratie deze middag!

Aanmelden kan tot en met 10 januari via .

Hartelijke groet, 
Jasja Scholtens
Cirkelstad Zwolle

Romy Rohmer

Spinner Cirkelstad Zwolle, Cirkelstad Harderwijk


06 293 25 968  
< Ontwikkeling Stadspark Dordwijk | Proeftuin circulariteit terugblik en vooruitzicht >