Op 3 oktober 2023 start de nieuwe reeks van het Versnellingslab Circulair Bouwen, het meerjarig ontwikkelprogramma voor woningcorporaties. Leer in 4 werksessies hoe je circulair bouwen in beleid en projecten integreert en ontdek op welke wijze je de interne samenwerking daarvoor versoepelt. Je kan je nu aanmelden om kosteloos deel te nemen.
Aan de slag met het inbedden van circulair bouwen in de organisatie
In het programma werk je samen met andere corporaties om kennis uit te wisselen en te experimenteren. Zo kom je in 3 stappen tot circulair bouwen, waarbij deze reeks een focus heeft op verdiepen en verankeren.
In 4 werksessies duik je in de verschillende aspecten van circulair bouwen. Afhankelijk van je leerlijn ga je aan strategisch/tactisch of operationeel aan de slag. Je vindt alles over de sessies en leerlijnen het in het uitgebreide programma.
Deelname is kosteloos (en inclusief een gratis projectevaluatie met Het Nieuwe Normaal)
Mede dankzij ondersteuning door het Ministerie van BZK is deelname aan het Versnellingslab kosteloos. Vanzelfsprekend rekenen we wel op je volledige inzet en aanwezigheid bij alle werksessies van de reeks.
- Parallel aan de werksessies van het Versnellingslab mag je gratis een eigen nieuwbouw- of renovatieproject met Het Nieuwe Normaal laten evalueren.
- Ook kan je gebruikmaken van ondersteuning door De Buyer Group circulaire nieuwbouw van RVO/Pianoo.
Goed om te weten: deelname aan de voorgaande reeks is geen vereiste voor toelating of succes.
Voor wie?
We nodigen je van harte uit om medewerkers vanuit verschillende niveaus binnen je organisatie in te schrijven om de meeste impact te realiseren. Het programma is daarom speciaal ontwikkeld voor alle lagen binnen de organisatie:
- Bestuurders en toezichthouders
- VG-managers, programmamanagers en adviseurs duurzaamheid(s)beleid
- Projectmanager en operationele professionals
Meer informatie
Vragen of aanmelden? Je vindt alle informatie op de website.
Het Versnellingslab Circulair Bouwen wordt georganiseerd door Cirkelstad, Platform31, Alba Concepts en Groene Huisvesters, in samenwerking met de TU Delft, Ministerie van BZK, Aedes en VTW.