ABN AMRO Duurzame Top 50

Het green tie-gala is altijd een speciaal moment van de 3-daagse werkconferentie. Tijdens dit gala wordt de ranking van de Duurzame Top 50 bekend gemaakt. Maar liefst 13 van de 50 partijen waarmee wij op Building Holland een actieve rol hebben ingevuld stonden op de lijst: NewHorizon, Innax, BZK, TUDelft, Everuse, Heijmans, Alba concepts, ZND, VolkerWessels, Copper8, Universiteit van Utrecht, KplusV en de coöperatie Cirkelstad zelf.

Rutger Büch is als nieuwkomer op de eervolle 11de plek uitgekomen. Een erkenning van jarenlang werk. Natuurlijk met dank aan de personen die Cirkelstad ooit gestart zijn: Freek Oranje, Aad van Nes, Floor van der Kemp en Aad dan Boer. Dank aan de personen die van het label Cirkelstad een coöperatie gemaakt hebben om een nationaal platform te realiseren die er voor iedereen is: Erick Wuestman, Antoine Heideveld, Gertjan de Werk, Kaj van Leeuwen en Erik Meiberg. Dank aan de spinners die elke dag van  het jaar ondersteuning en verbinding realiseren voor onze partners: Wouter van Twillert (Amsterdam, Haarlemmermeer, Zaanstad), Juan Nibbelink, Liesbet Hanekroot, Brigitte Kool (Haarlem/Kennermerland), Wytze Kuijper (Utrecht), Bas Grol (Amersfoort, Nijmegen), Alexander van den Buuse (Veenendaal, Oss), Nico van Hoogdalem (Den Haag, Rotterdam), Thirza Monster (Drechtsteden), Woud Jansen (Tilburg), Barbara Middelhoff (Apeldoorn), Inge van der Vaart (Arnhem), Jasja Scholtens (Zwolle) en Marleen van der Ziel (Groningen).

En natuurlijk dank aan alle partners, publiek en privaat, die de lust en vertrouwen hebben om samen op te trekken. Steeds weer een stap zetten in het onbekende en steeds weer (zo blijkt!) verder komen ;-)

< Werkconferentie 2019 in vogelvlucht | Aftrap Samen versnellen-programma >