BAM sluit zich aan bij Cirkelstad

BAM Nederland heeft zich landelijk aangesloten bij Cirkelstad. Circulair bouwen is één van de speerpunten van BAM. Samenwerken en kennis delen zijn essentieel om cirkels te sluiten en daarom heeft BAM besloten om landelijk lid te worden van Cirkelstad. Met dit lidmaatschap wil de organisatie bijdragen aan de circulaire transitie in Nederland. Door haar kennis over circulaire projecten te delen en circulair bouwen het nieuwe normaal te maken.

Maarten Cannegieter, programmamanager duurzaamheid BAM Nederland, is verheugd over de samenwerking: “BAM wil toonaangevend zijn in duurzaamheid. Onze duurzame ambities maken wij waar door het ook echt te doen. Een aantal mooie praktijkvoorbeelden: 

Bert Krikke, directeur Cirkelstad: “We zijn trots dat BAM zich heeft aangesloten als partner van Cirkelstad. Om circulair bouwen het nieuwe normaal te maken in de bouwsector, is het cruciaal dat grote ondernemingen zoals BAM zich aansluiten bij deze ambitie. BAM is actief op alle niveaus, van gebouw en gebied tot infra, en kan zo als organisatie op alle vlakken bijdragen aan de Nederlandse bouweconomie en impact maken op regionaal en nationaal niveau.”

Meer weten over deze samenwerking of een partnerschap met Cirkelstad? Neem contact op via .

< Hemink Groep evalueert renovatieproject met Het Nieuwe Normaal | 37 partijen ondertekenen deal over circulair slopen van gebouwen >