Cirkelstad Deventer: energieke spinner gezocht!

Cirkelstad gaat haar activiteiten in Overijssel uitbreiden.  Naast Zwolle wordt binnenkort Deventer de tweede Cirkelstad in Overijssel. De eerste activiteit in Deventer zal zijn het opbouwen van een Community of Practice en even later zal samen met CIRCLES een programma worden gelanceerd inzake collectieve verwaarding van reststoffen op bedrijfsterreinen.

De programma’s bouwen we ‘bottom-up’ op en daarvoor zoeken we op korte termijn een spinner.

Wie zoeken we?

We zoeken een echte aanpakker.

Drie aspecten staan centraal in de rol van spinner. Als eerst gaat een spinner aan de slag om partners te verbinden aan het programma. Je werkt hierin vrij zelfstandig, dus het is prettig wanneer je zelf al een warm netwerk in bouw & infra in Deventer e.o. hebt. Uiteraard kun je leunen op de kennis en ervaring van andere spinners in de 17 Cirkelsteden. Daarnaast sluit je contracten om partners te committeren aan het programma, van waaruit ook jouw fee betaald wordt. Tenslotte ben je inhoudelijk bezig met de vraagstukken bij die partners. Je kunt daarover goed met hen communiceren. Hoe beter je het vraagstuk beheerst, hoe beter je de partners kunt helpen. Draait het programma en zijn partners verbonden? …dan gaat de spinner vooral spinnen! Dit betekent aanjagen van initiatieven, verbinden van partners en zorgen dat de kennis en ervaring wordt geborgd.

Ben jij deze aanpakker en zou je aan de slag willen als spinner van Cirkelstad Deventer? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je motivatie voor 10 oktober 2019 naar . We nodigen je vervolgens uit voor een kennismaking met Cirkelstad en CIRCLES.

Meer informatie over Cirkelstad vind je op www.cirkelstad.nl of neem contact met mij op.

Met vriendelijke groet,
Erik Meiberg

Eric Kouters

Spinner Cirkelstad Apeldoorn, Cirkelstad Deventer


06 3022 76 85

< Het ontwikkelen van een circulaire bouwindustrie: nieuw event op de agenda | Spinners gezocht voor Cirkelstad Brabant! >