Bijeenkomst #1 Community Biobased: Startsessie met lezing rapport Hoog Hout haalbaar

Bijeenkomst #1 | Kennismaking community Biobased en presentatie LEVS: Onderzoek ‘hoog hout haalbaar’.

Stel, je wilt aan de slag met houtbouw om minder CO2 uit te stoten. Hoe pak je dit aan? Waar begin je, waar ontmoet je de juiste mensen en waar doe je relevante kennis op? Om niet steeds het wiel opnieuw te hoeven uitvinden, start in april de nieuwe community Cirkelstad Biobased.

Meld je nu aan voor de online startsessie van de Community Biobased van Cirkelstad op 18 april. Of je nu werkzaam bent als ontwikkelaar of architect, of werkt bij een gemeente, provincie of adviespartij: als jij graag biobased wilt bouwen, is dit dé community voor jou.
Tijdens de eerste sessie trappen we af met LEVS architecten uit Amsterdam. LEVS is een bureau dat investeert in kennisontwikkeling en digitalisering op het gebied van Paris Proof bouwen. Zo werkte ze samen met veertien andere partijen aan ‘Hoog hout haalbaar’, een rapport waarmee ze antwoord geven op de vraag hoe je ‘Paris Proof’ kunt uitvragen. Jurriaan van Stigts neemt ons tijdens de eerste community bijeenkomst mee door de resultaten en vertelt ons meer over de Carbon Cost Tracker en onderwerpen als biobased grondstoffen, optimale houtconstructies en Het Nieuwe Normaal. Bekijk alvast de publicatie https://www.levs.nl/projecten/hoog-hout-haalbaar.

Naast deze boeiende presentatie die je niet wilt missen is er ook ruimte om kennis te maken met andere communityleden, onderling kennis te delen en samen met alle partners invulling te geven aan de community.

Meld je aan voor 11 april!

Wil je je aanmelden voor de online startsessie op 18 april van 15:00 uur tot 16:30 uur? Klik dan hier. Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? Laat het ons weten! Ben je nog geen community partner? Geen probleem, je bent van harte welkom bij de startsessie.

Wat komt er nog meer?
Samen met de communityleden en partners organiseren we drie bijeenkomsten. Twee hiervan zijn online, zodat je hier eenvoudig bij kunt aanhaken. De derde en laatste bijeenkomst is een grote biobased markt waarin biobased woonconcepten te bezichtigen zijn.

Wouter van Twillert en Rosa Kip (Spinner Cirkelstad Community Biobased)

 

Wouter van Twillert

Spinner Cirkelstad Almere, Cirkelstad Amsterdam, Cirkelstad Purmerend, Cirkelstad Haarlemmermeer, Cirkelstad Zaanstad


06 1418 44 71

Rosa Kip

Spinner Cirkelstad Biobased


06 55100709
< Cirkelstad Community Amersfoort | Ketenbijeenkomst Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei >