Ketenbijeenkomst Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei

In de regio Foodvalley zijn er diverse spelers in de bouw- en landbouwketen die aan de slag willen met biobased bouwen en verbouwen van vezelgewassen en bomen. Om ook tot een gezond verdienmodel te komen voor de agrariër, én uit te denken hoe we dat met elkaar goed op kunnen zetten, organiseren Living Lab Regio Foodvalley Circulair, de Rabobank, Landbouwnetwerk Regio Foodvalley, Cirkelstad, Woonstede en Building Balance een ketenbijeenkomst.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die mogelijk aan de slag wil met biobased bouwen en verbouwen in de Gelderse Vallei: agrariërs, projectontwikkelaars, bouwers, loonwerkers, producenten van bouwmaterialen, adviseurs, woningcorporaties, maar ook gemeenten die op zoek zijn naar hoe ze dit kunnen ondersteunen.

Programma

  • 12:30 – 13:30 uur – Verzorgde lunch (netwerken)
  • 13:30 – 13:45 uur – Welkom en introductie
  • 13:45 – 14:45 uur – Inspiratie vanuit verschillende onderdelen van de keten (architect, loonwerker & agrariër met ervaring)
  • 14:45 – 15:45 uur – Netwerktafels: Hoe dit werkt in de praktijk?
  • 15:45 – 17:00 uur – Borrel

Locatie
Let op, locatie gewijzigd: Ontmoetingscentrum de Eng, Rochetstraat 2, 3781 CZ Voorthuizen

Aanmelden
Aanmelden kan tot woensdag 13 maart via het aanmeldformulier op de website. Wij stellen het op prijs als je deze uitnodiging deelt met je relevante netwerk.

< Bijeenkomst #1 Community Biobased: Startsessie met lezing rapport Hoog Hout haalbaar | Cirkelstad Zuid-Holland: Wel bouwen, maar binnen planetaire grenzen. Hoe dan? >