Bijeenkomst #2 Cirkelstad Community MRA | Het Convenant Toekomstbestendig Bouwen en Het Nieuwe Normaal

Na 23 april ben je helemaal up-to-date als het gaat om Het Convenant Toekomstbestendig Bouwen en Het Nieuwe Normaal. Niet te missen als jij ook een verschil wilt en โ€˜moetโ€™ maken!

Sinds de start van 2024 komen alle Cirkelstad leden in de Metropoolregio Amsterdam samen in de Cirkelstad Community MRA. Na de eerste bijeenkomst in Almere is het alweer tijd voor stop nummer 2 van de 6! En waar gaan we het over hebben? Duurzaam en toekomstbestendig bouwen, natuurlijk!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—–๐—ผ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ด ๐—•๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ก๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—น? ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ธ ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ฐ๐—ถ๐—ฟ๐—ฐ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป? Tijdens de tweede bijeenkomst van de Cirkelstad Community MRA duiken we dieper in dit thema en staan we klaar om je hulpvragen te beantwoorden. Deze bijeenkomst is voor iedereen die betrokken is bij projectontwikkeling, architectuur en bouw in de MRA-regio. En als je een beleidsmaker of een projectmanager in een van de MRA-gemeenten bent, is deze bijeenkomst zeker voor jou niet te missen.

Dit staat op de planning:

  • Floor Gordon, wethouder bij de gemeente Amstelveen vertelt waarom het Convenant Toekomstbestendig Bouwen en Het Nieuwe Normaal voor de gemeente Amstelveen belangrijk is.
  • Karin Wensveen-De Vries van de gemeente Amstelveen zoomt in op de Amstelveense Grondbank. Uniek in zijn soort, omdat er ook een composteerinrichting รฉn een veegvuildepot is.
  • Stan van den Berg van de Metropoolregio Amsterdam neemt ons mee in de nieuwste ontwikkelingen van het Convenant Toekomstbestendig Bouwen รฉn hoe je het kunt borgen in beleid.
  • Fien Peters van C-creators duikt met ons in de laatste versie van Het Nieuwe Normaal en bespreekt de evaluatie en monitoring ervan.

Onze experts staan klaar om jouw hulpvragen te beantwoorden. Bovendien krijg je de kans om andere (nieuwe!) leden van de community te ontmoeten en zo je netwerk en kennis te vergroten.

Nieuw bij deze community en benieuwd of het iets voor je is? Ook als niet-lid ben je van harte welkom om รฉรฉn van de 6 sessies vrijblijvend bij te wonen. Geen verplichtingen!

Klaar om mee te doen? De bijeenkomst vindt plaats dinsdag 23 april van 14:45-16:30 uur (met aansluitende borrel tot 17:00). Schrijf je in voor de bijeenkomst via deze link.

< Eind mei gaat Cirkelstad internationaal | Cirkelstad Community Amersfoort >