CoP Cirkelstad Alkmaar

In samenwerking met de Gemeente Alkmaar vindt er op 30 november van 14:30-17:00 uur weer een nieuwe Community of Practice-bijeenkomst plaats. Deze Community of Practice bijeenkomst staat in het teken van verbinding en samenwerking tussen bedrijven actief in de bouwsector van de regio Alkmaar. In Theater de Vest bespreken we de meerwaarde van partnerschap voor circulaire bouw en renovatie in Alkmaarse gemeenten.

Alkmaarse ondernemers zijn goed op weg om de circulaire transitie binnen hun organisatie aan te jagen. Om deze transitie te versnellen is circulair partnerschap een belangrijke factor. Welke rol neem je in in deze transitie? Welke nieuwe samenwerkingsvormen kunnen circulariteit in projecten vergroten? 

TranCiBo onderzoeker Mart van Uden (TU Delft) duikt met ons de diepte in en vertelt ons over hoe de transitie naar circulaire bouw bepaald wordt door gedrag en interacties tussen verschillende organisaties en praktijken. Benieuwd naar de rest van de sprekers? Kom ook!

Neem je Alkmaarse bouwpartner mee en ontdek welke veranderingen jij kunt toepassen om de circulaire ambitie binnen jouw projecten te vergroten. Meld je aan via de link!

Datum: 30 november 2023
Tijd: 14:30-17:00 uur (borrel tot 18:00 uur)
Locatie: Theater de Vest, Alkmaar

Aanmelden en meer informatie

Je kan je hier aanmelden. Meer weten? Neem dan contact op met spinner Merel Stolker:

Merel Stolker

Spinner Cirkelstad Alkmaar


06 1790 04 48

< Wonen en werken in waterwijken | CoP Foodvalley | Circulaire (ver)bouw >