CoP Cirkelstad Amersfoort – Samen Versnellen – het Nieuwe Normaal

Het Rijk heeft een forse ambitie: Nederland Circulair in 2050. Om deze ambitie te bereiken voor de (ver)bouwopgave, is versnelling nodig. VANDAAG! Versnelling op het inhoudelijke vlak: ‘Wat verstaan we onder circulaire bouwen en tot hoe ver moeten we gaan?’. En versnelling op het economische vlak: ‘Gaat deze markt wel ontstaan of zijn er inmiddels voldoende referenties?’ 

Doen wat moet of doen wat al lang kan?

Neem alvast een inkijkje in het Landelijke normeringsprogramma Samen Versnellen: We gaan deze kennis ook lokaal valoriseren. Neem alvast een kijk in de toolbox.van Het Nieuwe Normaal (HNN). Kennisnemen van HNN is nieuwe denkkracht en van waarde voor opdrachtgevers, opdrachtnemers, producenten, toeleveranciers, inkopers, tendermanagers, conceptontwikkelaars, beleidsmakers, banken, bouwers en ontwikkelaars.

Meedoen met HNN is nog nooit zo makkelijk en noodzakelijk geweest

De 10 aansprekende Amersfoortse projecten zijn geselecteerd waar we een audit op uit gaan voeren. We gaan in deze CoP nogmaals samen kijken hoe je de HNN-toolbox van het Nieuwe Normaal in kan zetten voor Infra- gebouw- en gebiedsopgaven. En hoe je ook mee kan gaan doen in het programma, zonder dat je nu al een project inbrengt. Je kan nu de spelregels nog mee veranderen! 

Geef mede richting aan de circulaire transitie

Natuurlijk gaan we ook delen wat er bij een ieder van jullie speelt, op de agenda staat, wat je hulpvraag is en waar we samen in op kunnen gaan trekken of mogelijk ter plekke gelijk een antwoord op kunnen geven over ter ergens naar verwijzen. Dit kun je ook al laten weten door de nieuwe (jaarlijkse) enquete die we houden in te vullen: hoe meer we van je weten, des te beter gaan we je helpen om circulaiir te bouwen. Delen van de link mag ook in je eigen netwerk.

Locatie

Wij zijn op zoek naar een fysieke locatie op  basis van de huidig geldende Covid-19 maatregelen  CoP.
Deze locatie voeg ik in de loop van de volgende week aan deze uitnodiging. Mocht  het onverhoopt anders zijn dan zien we elkaar sowieso via Teams

Agenda  

 1. Update vanuit Cirkelstad en rondje langs de velden. 
 2. Hoe samen leren en samen versnellen. Het Nieuwe Normaal start in Amersfoort 
 3. Wat nemen we mee? 

Wil je iets delen/ presenteren? Laat me het weten, dan kunnen we dat een plek geven in de agenda.

Aanmelden

Meld je aan via Wytze Kuijper

Wytze Kuijper

Spinner Cirkelstad Utrecht, Cirkelstad Amersfoort,
Cirkelstad Nijmegen, Cirkelstad Arnhem, Cirkelstad Producenten en leveranciers, Cirkelstad Externe podia


06 229 685 68

< Community of Practice – Alkmaar + Haarlem Kennemerland: Architecten & Slopers | Startcongres Lente-akkoord 2.0 >