Feestelijke lancering Bouwhub Midden-Brabant

Zes organisaties uit Midden-Brabant zijn een samenwerking gestart voor oplossingen om geoogste materialen rendabel opnieuw in te zetten in bouw-, renovatie- en restauratieprojecten. Het afgelopen jaar hebben de ondernemingen gebruikt met elkaar de mogelijkheden te verkennen. Maandag 12 december 2022 is de oprichtingsakte voor Coöperatie Bouwhub Midden-Brabant officieel ondertekend.

Op 9 februari 2023 vieren we de oprichting van Bouwhub Midden-Brabant op feestelijke wijze. We laten alle belangstellenden dan zien hoe we op kleine schaal gestart zijn en informeren alle belangstellenden over de mogelijkheden om te participeren. Zo kunnen we met elkaar de weg naar meer circulaire bouwwereld mogelijk maken.

Wethouder Bas van der Pol is namens gemeente Tilburg aanwezig. We onderzoeken met de gemeente de mogelijkheden om nauw met elkaar samen te werken, ook op het gebied van de arbeidsmarkt en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Alle bouw-, infra- en sloopondernemingen in Tilburg en de wijde omgeving worden uitgenodigd, maar alle belangstellenden zijn eveneens van harte welkom. Stuur een e-mail naar of kijk op voor meer informatie over de bouwhub op www.bouwhubmiddenbrabant.nl

< Inspiratiebezoek De Kabel, lancering Handreiking Het Nieuwe Normaal en rondetafel gesprek | Webinar circulair bouwen >