Partnerdag 2022

Op onze partnerdag op 2 juni kunnen we elkaar als partners eindelijk weer ontmoeten. Het is ook nog eens ons 5-jarige jubileum! We willen dit graag met onze partners vieren en hebben daarom voor een bijzondere en tijdelijke plek in Amersfoort gekozen: Camp Common Grounds.

Zoals altijd willen we op deze dag alle partners optimaal verbinden. Verbinden op lopende projecten, verbinden op de sectorbrede standaard voor circulair bouwen: ‘Het Nieuwe Normaal’ en natuurlijk met elkaar. We willen iedere partner de gelegenheid geven om zichzelf te laten zien. Wat kom jij brengen? Wie uit je netwerk neem je mee? Kortom: jij bent erbij, #watanders?

Meld je hier meteen aan en reserveer alvast 2 juni van 13.00 tot 18.00 uur in je agenda!

Wat staat er onder meer op het programma?  

  • Ontmoet in het Park: 

We ontmoeten elkaar en verbinden in het park. Informeel samenzijn, eten, drinken, en wie weet zelfs muziek. Leer andere partners beter kennen, match tussen vraag & aanbod, laat je inspireren op de markt, bouw mee aan het kantelpunt en geef je ongezouten mening over de toekomst van Cirkelstad. 

  • Leer in de Bibliotheek: 

We werken in de bibliotheek samen toe naar een eenduidige en sectorbrede standaard voor circulair bouwen; Het Nieuwe Normaal. Verdiep tijdens de Deep Dive op dit raamwerk, de beschikbare tools en de beste samenwerkingsvormen voor de circulaire bouwsector. Wissel ervaringen uit rondom deze standaard met jouw marktsegment. Doe actief mee met de Nationale Agenda en het Slotdebat om te versnellen.

  • Doe in de Bouwplaats: 

We hebben op de bouwplaats voor partners de mooiste, uitdagendste en interessantste bouwprojecten met circulaire ambitie geselecteerd. Diverse opdrachtgevers en opdrachtnemers uit uiteenlopende marktsegmenten stappen op de zeepkist tijdens de Projectenparade. Daar pitchen ze hun project, lichten hun hulpvraag toe en geven aan hoe jij kunt meedoen. 

Tot 2 juni! Jij bent erbij, #watanders?

Aanmelden

< BNA OPEN Netwerk Circular Architecture | Bijeenkomst Regio-071: Volop aandacht voor hergebruik op voormalig vliegkamp >