VTW bijeenkomst: Betaalbaar Bouwen: Duurzame Samenwerking

Op 6 juni organiseert de VTW (Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties) de bijeenkomst Betaalbaar Bouwen: Duurzame Samenwerking van 14.45 tot 20.00 uur in de Groene afslag in Laren. Zowel commissarissen als bestuurders van woningcorporaties kunnen deelnemen.

Workshops 
Je kunt je inschrijven voor verschillende workshops, waaronder een workshop die wordt verzorgd vanuit het Cirkelstadprogramma ‘Versnellingslab Circulair Bouwen’.

  • De circulaire businesscase: Verkenning van (zakelijke) argumenten voor circulair bouwen. (Versnellingslab Circulair Bouwen)
  • Maatschappelijk belang vs organisatiebelang bij gebiedsontwikkeling: Verdieping in de complexiteit van integrale gebiedsontwikkeling en de opgave van de sector en de dilemma’s. (Circusvis)
  • Versnellen woningbouw slim aanpakken: Ontdek best practices om nieuwbouwprojecten te versnellen. (Taskforce nieuwbouw woningcorporatie en VTW werkgroep NPA)
  • Duurzaamheidsdilemma’s in de boardroom: Welke onderwerpen moeten aan bod komen en hoe kun je deze effectief bespreken? (VTW werkgroep Duurzaamheid)
  • Met grondbeleid regie voeren op woningbouw: Verdieping in grondbeleid. (Aedes en VTW lid Guido Mertens)

Locatie:
De bijeenkomst vindt plaats in De Groene Afslag: dé circulaire hub van de regio Gooi en Vechtstreek.

Programma
14.45 – 15:15 uur – Inloop
15.15 – 16:30 uur – Welkom en inleiding
16.45 – 17:45 uur – Ronde 1 workshops
17.45 – 18:45 uur – Gezamenlijk eten en netwerken
18.45 – 19:45 uur – Ronde 2 workshops
19.45 – 20:00 uur – Wrap-up
20.00 uur – Einde bijeenkomst

Meer weten of aanmelden?
Lees hier meer.

< Training Het Nieuwe Normaal | Met Cirkelstad Jong naar het NRE-terrein >