Hulp bij aanspraak op subsidies

Venntiv heeft zich bij Cirkelstad aangesloten. De eerste partner die zich richt op het aanvragen van subsidies ten behoeve van andere partners. Zij introduceren drie subsidies die mogelijk voor jou interessant zijn. Geïnteresseerd, meer weten of door willen pakken? Neem vooral contact met ze op. Samen hebben we meer kans op meer circulaire projecten!

€ 28 miljoen subsidie voor Versnelde Klimaatinvesteringen Industrie (VKII) 

Deze week is er een nieuwe subsidieregeling gepubliceerd om de verduurzaming en CO2-reductie binnen het Nederlandse bedrijfsleven te stimuleren. De uitstoot van broeikasgassen moet op korte termijn fors omlaag. De regeling, genaamd ‘Versnelde klimaatinvesteringen in de industrie’ opent al op 1 augustus 2019 en richt zich op grootschalige projecten. De subsidie kan oplopen tot € 3 miljoen per project.

Bekijk details (pdf)

UIA: Tot €5 miljoen subsidie voor innovatieve stedelijke projecten 

Het duurzamer maken van Europese steden vraagt om nieuwe innovaties. Urban Innovative Actions (UIA) is een initiatief van de Europese Unie dat stedelijke gebieden in heel Europa middelen biedt om innovatieve oplossingen voor stedelijke uitdagingen te testen. Goede projecten maken kans op een subsidie tot 5 miljoen euro.

Bekijk details (pdf)

SBIR oproep Circulaire innovaties snelgroeiende steden 

Oproep voor bedrijven/ondernemers om een duurzame bijdrage te leveren aan maatschappelijke uitdagingen op het gebied van wegwerpartikelen, bouwmaterialen en zwerfafval. De oproep is specifiek voor snelgroeiende steden in Ghana, Ivoorkust, Jordanië, Libanon, Marokko, Nigeria en Senegal.

Bekijk details (pdf)

< Afvalscheidingstation Utrecht | Inkijkje Cirkelstad Den Haag >