Meld je event aan voor de Week van de Circulaire Economie!

De Week van de Circulaire Economie is weer in aantocht en vindt plaats van maandag 6 tot en met zaterdag 11 februari 2023! Door heel Nederland worden vanuit circulaire hubs evenementen over de circulaire economie georganiseerd. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt. De beste voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en startups ontvangen tips om zelf circulair te ondernemen.

Cirkelstad is voor het thema de circulaire bouw geselecteerd om als één van die hubs te fungeren, zodat events in die week over dit onderwerp nog meer onder het voetlicht komen te staan. Als Cirkelstad grijpen we dit moment dan ook graag aan om de lokale en regionale Cirkelsteden – met hun partners – zoveel mogelijk in het zonnetje te zetten en nog meer aandacht te vragen voor de circulaire, inclusieve bouweconomie. Partijen te laten ervaren: #watanders

Doe mee!

Wat ons betreft dus hét moment als Cirkelstad partner om tijdens de Week van de Circulaire Economie je deuren te openen bij een circulair voorbeeld bouwproject en bijvoorbeeld een rondleiding, presentatie en/of masterclass te organiseren. Wij besteden er dan graag aandacht aan.

Wat te doen?

 • Organiseer je event
 • Meld je event hier aan. Bij voorkeur staat je evenement voor het einde van 2022 op onze website. De landelijke organisatie wil dat alle agenda’s van de circulaire hubs eind december compleet zijn. Dit helpt hen bij de promotie van de Week van de Circulaire Economie en het mobiliseren van bezoekers. Dit betekent dat je tot vrijdag 16 december 2022 jouw event kan aanmelden. Na die datum kunnen zij jouw event niet meer meenemen op de agenda. Na die tijd kunnen wij als Cirkelstad jouw event nog wel toevoegen aan deze pagina. Maar uiteraard hoe eerder een en ander gecommuniceerd kan worden, hoe beter! 
 • Communiceer erover. Tag @Cirkelstad in je communicatieberichten via LinkedIn, dan wordt ’t gedeeld, geliked, etc. Voor communicatie is deze toolkit beschikbaar. In de toolkit vind je:
  • Tips over het communiceren van je event
  • Voorbeeldteksten voor nieuwsbrieven, uitnodigingen, persberichten en social media
  • Beeld-templates voor social media-posts
  • Het logo van de Week van de Circulaire Economie
  • Een kant en klare poster van de Week en een specifieke Cirkelstad poster
 • Borg je event met een communicatiebericht n.a.v. de Week van de Circulaire Economie. Stuur deze naar .  

Heb je iets nodig voor jouw event of wil je even sparren, neem dan contact op met Thirza Monster:

Thirza Monster

Spinner Cirkelstad Drechtsteden, Cirkelstad Den Haag,
Cirkelstad Groene Hart, Cirkelstad Rotterdam, Cirkelstad Regio 071, Cirkelstad Overheden


06 2844 6512

Wij kijken er naar uit om er met elkaar een spetterende (Cirkelstad) Week van de Circulaire Economie van te maken!

< Bedrijfsbezoek Leadax | Orchid City: blauwdruk voor de eerste zelfvoorzienende stad >