Meld je event aan voor de Week van de Circulaire Economie!

De Week van de Circulaire Economie is weer in aantocht en vindt plaats van maandag 6 tot en met zaterdag 11 februari 2023! Door heel Nederland worden vanuit circulaire hubs evenementen over de circulaire economie georganiseerd. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt. De beste voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en startups ontvangen tips om zelf circulair te ondernemen.

Cirkelstad is voor het thema de circulaire bouw geselecteerd om als één van die hubs te fungeren, zodat events in die week over dit onderwerp nog meer onder het voetlicht komen te staan. Als Cirkelstad grijpen we dit moment dan ook graag aan om de lokale en regionale Cirkelsteden – met hun partners – zoveel mogelijk in het zonnetje te zetten en nog meer aandacht te vragen voor de circulaire, inclusieve bouweconomie. Partijen te laten ervaren: #watanders

Doe mee!

Wat ons betreft dus hét moment als Cirkelstad partner om tijdens de Week van de Circulaire Economie je deuren te openen bij een circulair voorbeeld bouwproject en bijvoorbeeld een rondleiding, presentatie en/of masterclass te organiseren. Wij besteden er dan graag aandacht aan.

Wat te doen?

Heb je iets nodig voor jouw event of wil je even sparren, neem dan contact op met Thirza Monster:

Wij kijken er naar uit om er met elkaar een spetterende (Cirkelstad) Week van de Circulaire Economie van te maken!

< Bedrijfsbezoek Leadax | Orchid City: blauwdruk voor de eerste zelfvoorzienende stad >