Bedrijfsbezoek Leadax

Op donderdag17 november was het zo ver. Het bedrijfsbezoek bij Leadax in Wapenveld met partners van Cirkelstad Zwolle.

Na een warm welkom hebben Bob Oostelbos (CCO) en Quincy Schothorst (Technical Sales Representative) ons bevlogen meegenomen in de wereld van loodvervanging en dakbedekking.

Tijdens de presentatie kwamen er goede inhoudelijke vragen vanuit de partners. En we kunnen eigenlijk wel concluderen dat Leadax een prachtig duurzaam product heeft ontwikkeld die de wereld weer een stukje duurzamer kan maken.

Na de presentatie mochten we in de fabriek zelf aan de slag met Leadax loodvervanging. Dit om te ervaren of het nu echt zo anders is als traditioneel lood. En we kunnen wel zeggen dat dit niet het geval is! Wij zijn verrast wat voor mooi product het is, en wat dit zou kunnen betekenen voor de bouw. Interessant om op deze manier kennis te maken met het product en elkaar te inspireren om duurzamer te bouwen.

Na het bezoek in de fabriek hebben we onder het genot van een drankje nagepraat. Erg goed om elkaar weer op deze manier te treffen en te inspireren. We kijken uit naar de volgende bijeenkomst op donderdag 26 januari. We krijgen dan alles te horen over de bijzondere loopbrug over het spoor in Zwolle. Aansluitend is er ruimte om na te praten onder het genot van een nieuwjaarsborrel.

Romy Rohmer

Spinner Cirkelstad Zwolle, Cirkelstad Harderwijk


06 293 25 968  

< Meld je aan voor de lunchlezing Niet (Meer) Normaal! | Meld je event aan voor de Week van de Circulaire Economie! >