Partnerdag 2021 – Meedoen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Op 14 juli is wederom het jaarlijkse community event van Cirkelstad: de Partnerdag. Inmiddels zijn er landelijk al 245 organisaties bij Cirkelstad aangesloten en dat gaan we vieren. Het thema van de Partnerdag 2021: Meedoen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Aanvullend op de korte update waar we staan als Cirkelstad, het jaarboek 2020, en het delen van onze missie naar 2023 komen op dit community event de relevante thema’s en programma’s aan bod waar jij morgen aan mee kan gaan doen. 

Dus maak alvast de reservering op 14 juli van 14:00 – 16:30 uur in je agenda voor het online community event.

En om alvast het Meedoen te laden: nodig jouw collega ‘young professional’ uit om mee te doen aan het Cirkelstad Jong programma op deze middag en selecteer alvast een ketenpartner die jij kennis wil laten maken met Cirkelstad. Zo wordt meedoen, samen versnellen naar het kantelpunt. Binnenkort meer over het programma van de Partnerdag en de mogelijkheid om je minimaal met drie deelnemers in te schrijven! 

PS. De eerdere gemaakte aankondiging van de Partnerdag op 01 juni 2021 komt te vervallen.

< Onderzoek biedt inzicht in circulair aanbesteden en circulaire ontwikkeling | Circulaire gebiedsontwikkeling mét belanghebbenden >