Diederendirrix en bureauEAU

Partner in Eindhoven
Theo Hauben en Tom Kuipers - directeur business development en directeur bureauEAU

We hebben als ontwerp- en engineersbureau de ambitie om te komen tot een circulaire en inclusieve bouwpraktijk. Derhalve zijn diederendirrix en bureauEAU sinds dit jaar aangesloten bij Cirkelstad Eindhoven.

Ontwerp (diederendirrix) en bouwkundige engineering (bureauEAU) zien we als een twee-eenheid. In nieuwbouw- en herbestemmingsprojecten bieden we een integrale aanpak aan waardoor al in een vroeg stadium tot haalbare duurzame oplossingen komen. Onze ontwerpen zijn tijdloos en open voor dynamisch gebruik in de toekomst. Door weloverwogen materiaalgebruik en energiezuinige bouwmethoden creëren we een verantwoorde gebouwde omgeving.

Het kantoor in Eindhoven is onze hoofdvestiging. De stad staat de komende jaren voor een enorme verdichtsopgave. We geloven de stad Eindhoven te helpen om samen met Cirkelstad Eindhoven tot juiste keuzes te komen voor de toekomst. Participeren in Cirkelstad is voor ons een logische volgende stap in het ontwikkelproces.

We zien uit naar verschillende inspirerende bijeenkomsten die voor dit jaar gepland staan met producenten, adviseurs, ontwikkelaars, opdrachtgevers, bouwers, en ontwerpers: samen maken we de cirkel rond!