Samenwerking NRP Academie

Tijdens de werkconferentie van Cirkelstad op Building Holland hebben we de samenwerking bekend gemaakt met de NRP Academie. De NRP Academie is de opleiding voor de renovatie- en transformatieprofessional. De NRP Academie verbindt wetenschap en praktijk, zowel in de leerstof als door de bijna 60 docenten, waarvan 8 hoogleraren, die aan deze opleiding zijn verbonden. De leergang duurt een jaar en loopt van september t/m juni. Bijgevoegd vind je de brochure voor het leerjaar 2019-2020. Wil je meer weten, ga naar www.nrpacademie.nl.

Elk jaar neemt een hele gevarieerde groep deel aan de NRP Academie. De cursisten hebben diverse achtergronden, zoals ontwikkelaars, corporaties, gemeentes, bouwers, vastgoedonderhoudsbedrijven, architecten- en adviesbureaus, bureaus voor technische installaties en banken. Door een jaar intensief met elkaar op te trekken, leer je elkaar echt kennen en leer je hoe je kunt samenwerken bij de complexe opgaven met bestaand vastgoed.

Partners van de Cirkelstad kunnen de opleiding volgen voor het NRP-partnertarief (dit is een korting van € 1.000,- excl. BTW). In september start de 7e leergang van de NRP Academie en zullen we bij een aantal cursusdagen ook op inhoud samenwerken met Cirkelstad. Wil jij of iemand van jouw organisatie of netwerk deelnemen, meld je dan via de website aan. Heb je vragen dan kun je een mail sturen naar , of bel met 06 506 288 44.

PS wil je meer te weten komen over de NRP Academie? Bezoek de website www.nrpacademie.nl. of download: Folder NRP academie

< OPINIE: Circulair bouwen, waar begin je? Tips van Elphi Nelissen | IKC-West, Veenendaal >