Meld je aan voor tweede editie Permanente Marktdialoog

De Permanente Marktdialoog is weer van start gegaan op 18 februari met een succesvolle eerste editie. De pitchers kregen de kans om te pitchen voor Rijksvastgoedbedrijf, van Wijnen én woningcorporatie Delta Wonen. RAWPAINTS, Calduran Kalkzandsteen, Derbigum, Schöck Isolink, Martens Keramiek en Chainable vonden allemaal een match en de eerste gesprekken staan in de agenda’s.

Interieur en Facility Management

Tijdens de Permanente Marktdialoog pitchen producenten en verkopers van circulaire productalternatieven aan inkopers en opdrachtgevers die bewust kiezen voor een circulair product alternatief. Op 30 maart is de tweede editie van de Permanente Marktdialoog die in het teken staat van Interieur en Facility Management. Naast zes product-pitches zijn er tevens twee inspiratietalks. Op de stoel zitten:

1. Martijn Veerman | Alkondor Hengelo
Martijn deelt zijn ervaringen van de afgelopen drie jaar toen Alkondor het besluit nam een circulair product aanbod te gaan ontwikkelen.

2. Jeroen Verberne | Copper8
Circulair inkopen? #hoedan
Jeroen en Stefan Favrin hebben een onderzoek uitgevoerd voor PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden en de Buyergroup Bouwmaterialen (het circulaire alternatief). Voor elf productgroepen is een circulaire uitvraag gedefinieerd in samenwerking met Sloopcheck (Wat kunnen we leren van slopers) & @eco-intelligence (Wat verteld welke meetmethodiek mij wel of (nog) niet over circulariteit). Het is een leidraad en handreiking waar je morgen mee aan de slag kan. Weet wat je vraagt en ‘koopt’!

Doe mee!

Aanmelden voor je pitch en/of tickets voor de broadcast kan je vinden op:
www.cirkelstad.nl/pmd/

Aanstaande events:

30.03 producten voor interieur & FM
22.04 producten voor GWW/gebied & buitenruimte
20.05 producten voor Vastgoed

Deze pitchers gingen je (onder andere) al voor: Leadax, Ekotex, NeverEndingKitchen, Ekowood Houses, Circuwall, Greenwall, Strotec en Herso

Deze opdrachtgevers zaten al op de stoel: Rijksvastgoedbedrijf, Van Wijnen, Delta Wonen, PWC, Synchroon en Waterschap Rijnijssel.

Tot snel bij de Permanente Marktdialoog!

< Jouw hulpvragen bij circulair en inclusief bouwen in beeld gebracht? Help ons de academie te vullen! | Circulair BZK in zicht 2021: Over voor elk wat wils >