Uitnodiging: woon ons digitale debat bij!

Het Circulaire Verkiezingsprogramma, wat neemt de politiek mee naar huis?

Nederland volledig circulair in 2050, dat moet toch sneller kunnen? Een nieuw stelsel waarbij de bouw tempo blijft maken en we waardevolle participatieprojecten creëren. Dat vinden ook de partners van Cirkelstad, die vanuit meer dan 15 jaar aan ervaring met circulair en inclusief bouwen, hun concrete voorstellen hebben gebundeld tot Hét Circulaire Verkiezingsprogramma. Een set politieke interventies waarmee we daadwerkelijk het huidige stelsel kunnen ombuigen, met ‘right to copy’ voor alle politieke partijen.

9 maart bieden we het circulaire verkiezingsprogramma aan de politiek aan, ben jij erbij?

Debat: wat vinden het CDA, GroenLinks, D66 en de Partij voor de Dieren?

Op 9 maart 2021 van 15:00 tot 17:00 uur biedt Nico van Hoogdalem namens Cirkelstad het inhoudelijke circulaire programma aan en gaat hij kort in gesprek met de aanwezige politieke vertegenwoordigers via een digitaal debat. Er zullen enkele stellingen uit het programma besproken worden rondom de thema’s bestuur, versnellen, belastingen, fysieke en digitale hubs, en mét de stad. De focus zal hier liggen in de actiegerichtheid van de plannen, wat nemen de aanwezige partijen mee naar huis?

Het debat zal plaatsvinden via Microsoft Teams, waardoor het mogelijk is om deze bij te wonen als publiek, en vragen te stellen in de chat. Interesse? Meld je aan door een mail te sturen naar . Verdere details zullen we je via de mail toesturen, en kun je binnenkort vinden in de Cirkelstad agenda.

Meer informatie? Lees dan hier verder. Onderaan deze pagina kun je ook het circulaire verkiezingsprogramma downloaden.

Right to copy verkiezingsprogramma

De politiek is hard nodig, welke partij maakt tijdens de komende regeerperiode hét verschil door toe te werken naar een maatschappelijk volhoudbare bouwsector waarbij we de krachten bundelen in Nederland?

Cirkelstad heeft geen politieke kleur, wel willen we ons uitspreken om de politiek te stimuleren en te helpen met concrete voorstellen om ‘circulair bouwen’ tot het nieuwe normaal van Nederland te maken. Daarom bieden we de politiek een podium aan om in gesprek te gaan over de belangen van de circulaire bouweconomie. Het programma is opgesteld met Right to copy, en daarmee proberen we om onze politieke vertegenwoordigers te stimuleren om actief met (delen van) het programma aan de slag te gaan!

Bekijk hier ons circulaire verkiezingsprogramma

< Wij delen 10 jaar kennis uit de circulaire praktijk! | Chainable wint Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 >