Vooruitblik werkconferentie 2019

In samenwerking met Building Holland hebben we weer een fantastische programmering weten te realiseren. Laat je in drie dagen volledig bijpraten over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk. Aan bod komen bestuurders, opdrachtgevers, (hoofd)opdrachtnemers en praktische tooling zodat je morgen zelf aan de slag kunt.

Als voorproefje:

  • Op dinsdag 9 april openen we de conferentie met o.a. Jacqueline Cramer -regio ambassadeur CE en burgemeester van Cirkelstad-. 
  • Chris Kuijpers -DG van het ministerie van Binnenlandse Zaken- is uitgenodigd om op woensdag 10 april het verbond circulair bouwen te lanceren. Waarmee iedereen met ambitie uitgenodigd is om gezamenlijk werk te maken van de nieuwe norm in de bouwsector. 
  • Op donderdag 11 april heeft MAD inmiddels talloze cases gekraakt die ondernemers tijdens de gehele werkconferentie in kunnen dienen.

Aanmelden voor gratis toegangskaarten

Meld je nu al aan voor gratis toegangskaarten. Wanneer je je kaart gebruikt om toegang te krijgen tot de beurs, steun je Cirkelstad ook nog eens om te groeien!

Wanneer je je aanmeldt via deze link, hebben we meteen je e-mailadres. Naar dit adres sturen we je het Stadsblad special edition 2019 toe wanneer ie klaar is. Hierin zijn de drie dagen van de werkconferentie integraal samengebracht tot: De stand van zaken Nederland. (De special edition van 2018 vind je op deze pagina.)

Nu aanmelden voor toegangskaarten

Wij hopen je te zien op 9, 10 of 11 april op de werkconferentie, tot dan!
RAI Amsterdam,
Europaplein 24,
1078 GZ Amsterdam

Nu aanmelden voor toegangskaarten

Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen van de werkconferentie via de overzichtpagina van het evenement.

< Column: Circulair BZK in zicht – over regelgeving | Marktinnovatiedag – innovaties gezocht >