Landelijk trefpunt op Building Holland

Op 9, 10 en 11 april 2019 organiseren wij onze nationale werkconferentie in samenwerking met Building Holland. Laat je in drie dagen tijd volledig op de hoogte stellen over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk. Onze partners spreken op het podium, voeren ronde tafel gesprekken en zijn te vinden op de innovatieboulevard. Wil je meedoen, wil jij iets presenteren op ons terras, neem contact op met Wytze.

Building Holland is natuurlijk meer dan Cirkelstad, dat maakt de samenwerking zo interessant. Het is een jaarlijkse driedaagse beurs in de RAI in Amsterdam, waar met de gehele bouwsector de nieuwste trends, concepten en strategieën gedeeld worden. Dit jaar worden 15.000 professionals verwacht (o.a. advies- en bouwmanagementbureau’s, architecten, vastgoed en projectontwikkelaars, aannemers, installateurs, gebouweigenaren, facilitair management).

Meedoen en meer informatie

Wytze Kuiper
06 2296 8568, ln.da1550647615tslek1550647615ric@e1550647615ztyw1550647615

 

 
 

Programmering

In samenwerking met Building Holland hebben we weer een fantastische programmering weten te realiseren. Laat je in drie dagen volledig bijpraten over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk. Aan bod komen bestuurders, opdrachtgevers, (hoofd)opdrachtnemers en praktische tooling zodat je morgen zelf aan de slag kunt.

Met de experts waar we al langer mee optrekken, organiseren we ronde tafels. Aan tafel bepalen we bijvoorbeeld de kennisagenda voor het komende jaar. Of gaan we aan tafel het gesprek aan over een thema dat nu van belang is. Visie en praktische stappen ­schrijven we op en delen we (via cirkelstad.nl) met iedereen die ook aan de slag wil!

Iedereen die wil kan zo ­makkelijk met ons in contact komen.

Je kunt alvast het voorlopig programma bekijken (pdf).

 
 

Aanmelden voor gratis toegangskaarten

Meld je nu al aan voor gratis toegangskaarten. Wanneer je je kaart gebruikt om toegang te krijgen tot de beurs, steun je Cirkelstad ook nog eens om te groeien!

Wanneer je je aanmeldt via deze link, hebben we meteen je e-mailadres. Naar dit adres sturen we je het Stadsblad special edition 2019 toe wanneer ie klaar is. Hierin zijn de drie dagen van de werkconferentie integraal samengebracht tot: De stand van zaken Nederland.

De special edition van 2018 vind je op deze pagina.

Nu aanmelden voor toegangskaarten

Wij hopen je te zien op 9, 10 of 11 april op de werkconferentie, tot dan!

RAI Amsterdam,
Europaplein 24,
1078 GZ Amsterdam