Landelijk trefpunt op Building Holland

Op 9, 10 en 11 april 2019 organiseerden wij onze nationale werkconferentie in samenwerking met Building Holland. In drie dagen tijd liet je je volledig op de hoogte stellen over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk. Onze partners spraken op het podium, voerden ronde tafel gesprekken en waren te vinden op de innovatieboulevard en bij de Community of Innovation. Wil je in 2020 meedoen, wil jij iets presenteren op ons terras, neem contact op met Wytze.

Building Holland is natuurlijk meer dan Cirkelstad, dat maakt de samenwerking zo interessant. Het is een jaarlijkse driedaagse beurs in de RAI in Amsterdam, waar met de gehele bouwsector de nieuwste trends, concepten en strategieën gedeeld worden. Dit jaar worden 15.000 professionals verwacht (o.a. advies- en bouwmanagementbureau’s, architecten, vastgoed en projectontwikkelaars, aannemers, installateurs, gebouweigenaren, facilitair management).

 
 

Programmering sprekerspodium en rondetafelsessies

In samenwerking met Building Holland hebben we weer een fantastische programmering weten te realiseren op Cirkelstad-podium (Link Stage). Laat je in drie dagen volledig bijpraten over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk. Aan bod komen bestuurders, opdrachtgevers, (hoofd)opdrachtnemers en praktische tooling zodat je morgen zelf aan de slag kunt.

Met de experts waar we al langer mee optrekken, organiseren we rondetafelsessies. Gesprekken tussen experts om verdieping te geven aan
bepaalde onderwerpen. Aan tafel bepalen we bijvoorbeeld de kennisagenda voor het komende jaar. Of gaan we aan tafel het gesprek aan over een thema dat nu van belang is. Daarnaast organiseren we kennissessies, waarbij actieve kennisuitwisseling plaatsvindt tussen de experts en genodigden.

Visie en praktische stappen ­schrijven we op en delen we (via cirkelstad.nl) met iedereen die ook aan de slag wil! Iedereen die wil kan zo ­makkelijk met ons in contact komen.

Sneak preview van het programma:

Downloads:

Programmaoverzicht (pdf) en Themaroute circulair (pdf)

 
 

 

Een gedrukte versie van het programma en de Themaroute Circulair haal je op bij de stand van Cirkelstad 11.07 of bij het podium.

Liever een digitale versie? Die vind je op deze pagina.

 

 
 

De Nationale Werkconferentie is mogelijk gemaakt door