Webinar over gedragsverandering voor een duurzame leefomgeving

In toenemende mate wordt duidelijk hoe belangrijk het is om diverse groepen en mensen in de samenleving te betrekken en ondersteunen bij het realiseren van een duurzame leefomgeving. Kennis over gedrag helpt om gebruik van hernieuwbare energie, afvalbesparing en circulaire economie te stimuleren. 

Om deze duurzame ambitie te realiseren, is het daarom nodig om dieper te duiken in de (onbewuste) drijfveren van mensen die bijdragen en, door onder andere beleid en maatregelen, hun feitelijk handelen bepalen. 

Op 20 januari nemen we je daarom vanuit KplusV mee in hoe gedragsverandering een rol speelt en ingezet kan worden om, met name vanuit overheidsinstanties, deze duurzame leefomgeving te realiseren. 

Wat gaan we doen? 

We zoomen in op de de theorie en praktijk van gedragsverandering. We laten je zien hoe motivatie essentieel is en diverse vormen kent, gericht op een duurzame leefomgeving. We geven je de ruimte om te verkennen hoe dit past bij jouw opgaven en dagelijkse gang van zaken. En bieden we handvatten vanuit voorbeelden op diverse thema’s (energie, afvalbesparing en circulaire economie). 

Dit alles, zodat jij als professional perspectieven krijgt aangereikt om te handelen, aan te sluiten bij deze motivaties en de start van verandering te creëren. Het webinar vindt plaats op 20 januari, van 09.30 tot 11.30 uur, deelname is gratis.  

Meer weten of inschrijven? 

Dat kan via de website of stuur een mailtje naar Loes Nijskens:   

< Breng je duurzame ambities in beweging tijdens de Week van de Circulaire Economie | Chainable heeft 82% circulaire keuken >