Werkconferentie 2020 naar 27, 28 en 29 oktober!

Het zat er al even aan te komen. Het blijft spijtig te moeten mededelen, maar vanwege het coronavirus heeft Building Holland besloten het event te verplaatsen naar 27, 28 en 29 oktober (zie persbericht). Op dezelfde plek, met dezelfde passie en met dezelfde aantallen aan sprekers en bezoekers!

Nou hebben we enorm veel energie gestopt en ontvangen bij het samenstellen van de programmering van het circulaire podium. Het geeft een mooi compleet beeld van de Stand van Zaken Nederland wat betreft circulair bouwen. Dat willen we graag in tact houden! Het is onze wens om de programmering 1 op 1 naar week 44 te verschuiven. Heb jij als partner van Cirkelstad hier nog ideeën bij, had je toch altijd al op de innovatieboulevard willen staan of je circulaire beleid willen presenteren? Geef het vooral door aan . We hebben weer tijd om e.e.a. aan te vullen.

Excuus natuurlijk voor het ongemak. We hadden het graag anders gezien. Maar lijkt ook ons een verstandig besluit geweest. Hoop dat we het virus snel achter ons kunnen laten!

Groetjes, Rutger Büch

< Column: Leren en inspireren: gewoon dóen, zelfs nu! | Column: Circulair BZK inzicht – Over Kennis en Inspiratie >