Werkconferentie 2020 volledig digitaal!

We kunnen ermee naar buiten! Samen met Building Holland organiseren wij op 27, 28 en 29 oktober onze jaarlijkse werkconferentie. Drie dagen lang de laatste stand van zaken wanneer het gaat over circulair en inclusief bouwen. Deze editie gaat volledig digitaal, vanuit een Studio in Gorinchem met live-stream, zodat het event zeker doorgaat, wij onze ervaringen kunnen delen en mensen kunnen inspireren om ook aan de slag te gaan. Ook dit keer zullen alle presentaties terug te lezen zijn in de special edition van ons Stadsblad. Deze zullen we in de week van de circulaire economie 2021 presenteren.

Mooie sprekers als Jacqueline Cramer (MRA-regio), Bernard Wientjes (Taskforce Bouw) en Lars van der Meulen (Volker Wessels) geven hun visie op de transitie waarin wie zitten naar een circulaire bouwsector. Roger Mol (Rijksvastgoedbedrijf) zal de 0.1 versie van Het nieuwe normaal presenteren voor circulair bouwen. Het nieuwe normaal komt voort uit een drie jarig programma waarin 144 projecten worden geaudit. De gehele werkconferentie staat overigens in het teken van #HoeDan. Aan alle sprekers vragen we hun presentaties af te ronden met #HoeDan, welke tips geef jij mee aan de ander om ook te starten?! 

Nu registreren voor toegang tot het evenement

Bekijk ook het overzicht van de Nationale Werkconferentie 2020 met de laatste ontwikkelingen

Bekijk het volledige programma hier

Wat gaan we anders doen omdat de werkconferentie nu alleen digitaal is?

Het sprekerspodium

De 75+ sprekers zijn de kern van de werkconferentie. We hebben ervoor gekozen om het sprekerspodium te organiseren in een studio, en dit LIVE te gaan streamen. Hierdoor kunnen we een sprekerspodium organiseren van een hoogwaardige kwaliteit met interactie tussen de sprekers. Met de mogelijkheid voor digitale deelnemers om vragen te stellen. De studio voldoet geheel aan de huidig geldende COVID-19 regels.

  • De komende weken bevestigen we en presenteren we alle sprekers. Op onze site en die van Building Holland terug te lezen

De innovatieboulevard

Normaal de plek om met innovatoren in gesprek te komen, die plek is er nu niet meer. Wat we wel gaan doen? We hebben een permanente marktdialoog ingericht. 12 keer per jaar mogen innovatoren pitchen voor opdrachtgevers en we starten natuurlijk op de Werkconferentie. Alle innovaties zullen terug te zien zijn in de openbare productencatalogus.

  • De eerste drie marktdialogen voeren we op onze werkconferentie tijdens een vast blok op elke dag.

Het paviljoen

Tja… die bouwen we voorlopig niet op. Wellicht is maart 2021 de eerst volgende editie waarbij dat mogelijk wel kan. Maar vooralsnog De inhoud van de geplande workshops en ronde tafel sessies op het paviljoen gaan we natuurlijk weer wel terug laten komen. Namelijk:

  • Geplande ronde tafel gesprekken organiseren we vanaf nu door het jaar heen, twee per trimester… met de daaruit volgende GreenPapers.
  • Elk trimester organiseren we een lunchlezingenreeks. De eerste reeks gaat over Biobased bouwen en start op 01 oktober

Netwerken? Tuurlijk, alle dagen kun je speeddaten met iedereen die ‘rondloopt’. Super interessant en effectief. Probeer het ook eens, je krijgt 120 seconde de tijd om kennis te maken en gegevens uit te wisselen.

Meer informatie bij Wytze Kuijper

Nu registreren voor toegang tot het evenement

Wytze Kuijper

Spinner Cirkelstad Utrecht, Cirkelstad Amersfoort,
Cirkelstad Nijmegen, Cirkelstad Arnhem, Cirkelstad Producenten en leveranciers


06 229 685 68

 

< Cirkelstad: op weg naar het nieuwe normaal | Informatiebijeenkomst Cirkelstad Deventer >