Tijdloos wonen met Woodstock Real Estate

Als manager vastgoed van zorgorganisatie Siza leerde Hans Pepers beide partners Eline Strijkers en Duzan Doepel van architectenbureau DoepelStrijkers kennen bij de architectenselectie voor een innovatief gebouw op Het Dorp van Mies Bouwman. DoepelStrijkers werd unaniem geselecteerd omdat de factoren duurzaamheid, circulariteit en aandacht voor de gebruiker in het ontwerp bijna als vanzelfsprekend waren meegenomen.  

Woodstock portiekwoningen

Woodstock Real Estate werd door ons opgericht met de ambitie om emissievrije- en gezonde woningen te ontwikkelen. Wij realiseren duurzame modulaire woningen met biobased en circulaire materialen. Door eigentijdse vormgeving leveren wij tijdloze woningen op maat. Wij ontwikkelen vanuit een basismodule van 3.6 x 7.2m die met incrementen van 2.4m verlengd kunt worden. Door de modules aan elkaar te schakelen kunnen wij verschillende woonvormen maken. Met ADD-ONS zoals een balkon, terras met pergola, een puntdak of een kas, kunnen we maatwerk leveren afhankelijk van de vraag. De modules kunnen we stapelen en schakelen tot portiek- of galerij gebouwen. Een gebouw kan bestaan uit kleine units voor studenten- of zorgappartementen. Modules kunnen we koppelen tot grotere woningen met 2 of 3 slaapkamers. Op deze manier kan er zelfs een interessante mix ontstaan van grote en kleine appartementen in een gebouw.  

Drie series

In 2020 hebben we drie series ontwikkeld tot een catalogus waardoor we snel en efficiënt kunnen leveren. Hierdoor blijven de kosten inzichtelijk, versnellen wij het bouwproces en verlagen we de risico’s van fouten op de bouwplaats. 

Woodstock POWERHOUSE

De Woodstock BASIC serie biedt woningen voor de particuliere markt van een TINY house tot een energie-leverende POWERHOUSE. De Woodstock CARE serie biedt oplossingen voor de zorg. De zorgwoningen zijn geschikt voor senioren, verschillende vormen van begeleid wonen, voor dementerenden en zijn volledig rolstoeltoegankelijk. De Woodstock LEISURE serie biedt woningen voor vakantieparken. 

Voor meer informatie, bekijk de website of neem contact op via  of bel 06-10461753. 

< Chainable heeft 82% circulaire keuken | Woning duurzaam gerenoveerd met Kerloc >