Cirkelzine, hét verdiepende magazine van Cirkelstad

Cirkelzine. Dat is vooralsnog de werktitel van het nieuwe magazine waar wij momenteel aan werken. Cirkelzine gaat vier keer per jaar verschijnen zowel digitaal als in print. De lancering van het nieuwe tijdschrift zal in oktober 2020 plaatsvinden tijdens de Nationale Werkconferentie op Building Holland.

Met Cirkelzine willen we vooral onderwerpen uitdiepen. Dit doen we in een aantrekkelijk vormgegeven magazine boordevol relevante inhoud zoals rondetafelgesprekken, interviews, best practices, reportages, columns en sponsored content.

Het eerste (beurs)nummer krijgt als thema hout. Uit onderzoek blijkt immers dat hout, in vergelijking met materialen als beton, staal en kunststof, heel weinig fossiele energie verbruikt waardoor de CO2-uitstoot zeer laag is. Daarbij draagt hout bij aan een circulaire bouweconomie doordat het een oneindige grondstof is.

Oproep

Wat zijn jouw ervaringen met hout? Zijn er kanttekeningen? Of heb je juist al goede voorbeelden van projecten waarin hout een centrale rol speelt?

Wil je jouw kennis en ervaringen graag delen via Cirkelzine? Of heb je interesse in de mogelijkheden om in het Cirkelzine te adverteren? Neem dan contact op met Wytze Kuijper via . Hij vertelt je graag over de mogelijkheden.

Photo by Alla Hetman on Unsplash

< Gezocht circulaire inrichting openbare ruimtes | Inventarisatie: Nieuwe spelregels voor de bouw >