Naar circulair vastgoed

Op woensdag 10 april word je ondergedompeld in de voorbeelden van circulair ontwikkelen. Sander Holm van de BAM vertelt over zijn ervaringen bij het ontwikkelen van een hotel, en hoe een volgend hotel weer circulairder gemaakt wordt. Martijn Veerman laat zien hoe Alkondor een circulaire gevel in de markt zet. En hoe het verdienmodel eruitziet wil je een gevel kunnen leasen.

Fiona Jansen, van de Universiteit van Utrecht, geeft haar visie over het circulair maken van de panden op de campus. Jorg van Waas deelt zijn ervaringen bij het realiseren van 20 circulaire woningen. Zijn er andere indelingen, ontwerpprincipes mogelijk die in één keer de sociale woningen van Woonbedrijf betaalbaar maken?

Naast alle podiumpresentaties hebben we een druk debatprogramma. Rondetafelgesprekken tussen koplopers die het debat aangaan over nieuwe circulaire verdienmodellen, circulair aanbesteden, veranderprincipes, ontwerpprincipes, leer-werkplekken en regio-ontwikkeling. Dit jaar hebben we ook weer een kennissessie voor gemeenten en nieuw voor provincies.

Aanmelden gratis toegang en overzicht programma

Overzicht Werkconferentie 2019

< Mastertrack circulaire gebiedsontwikkeling – aanmelding geopend | Column: Circulair BZK in zicht >