Naar een circulair gebied en infra

Op dinsdag 9 april laat je je bijpraten over circulaire gebieden. John Nederstigt, voorheen wethouder Haarlemmermeer, deelt zijn ervaringen over circulaire gebieden en regio’s. Waar kun je op sturen, en waarop ook juist niet? Ingrid Zeegers vult hier goed op aan. Met Fryslân Circulair is een vereniging in het leven geroepen die actiegericht en project voor project een gebied circulair aan het realiseren is. Ga je het hebben over de grote stofstromen van een regio… dan praat Peter Musters ons bij over hoe VBI omgaat met het circulair maken van hun producten. Is beton circulair te maken in Nederland? Of kijken we dan ook naar de inmenging van biobased materialen? Hans van der Torren presenteert zijn ervaringen over de nieuwe leveranciers van biobased materialen, verenigt in Ecobouw.

En weer een primeur! In het middagblok starten we met onze ‘Community of Innovation’. Landelijk willen we onze grote partners met innovatievraag gaan verbinden met de innovatoren van onze coöperatie! Tussen 12.30 – 13.30 volgen elke dag innovatie-pitches, denk daarbij aan Everuse, Triboo, Ekotex, iWell en ga zo maar door. Benieuwd of we echt tot matchmaking gaan komen, ieder krijgt een maand de tijd na de pitches om tot een daadwerkelijke deal te komen. Op dinsdag 9 april sluiten we af met een borrel en circulaire muziek, laat je verrassen en nodig jezelf uit ;-)

Aanmelden gratis toegang en overzicht programma

Overzicht Werkconferentie 2019

< Cirkelstad Haarlem Kennemerland ambitieus van start | Langdurig werklozen binnen 6-10 maanden naar een baan toeleiden? >