Cirkelstadplein voor De Nationale Werkconferentie Cirkelstad op Building Holland krijgt vorm

Het Cirkelstadplein voor De Nationale Werkconferentie Cirkelstad #DNWC2020 op Building Holland krijgt vorm. Dit jaar naast het sprekerspodium ook een eigen paviljoen, lounge en 30 sokkels op de naastgelegen innovatieboulevard.

Een prachtige samenwerking voor de realisatie van het Paviljoen met o.a INBO, Rijksvastgoedbedrijf, MinBZK, van Wijnen en DuraVermeer. Het hele Cirkelstadplein wordt mede gerealiseerd met o.a. Gemeente Amsterdam, Provincie Utrecht, Donkergroen, Transitiebureau/ RVO, TNO, Insert, EKOTEX, Studio Wae en GSES en meer die nog volgen.

Hoe ga jij meedoen aan Building Holland?

Geen zin in eigen stand en ben jij actief met de Infra & Buitenruimte, Vastgoed en/of de Circulaire Workplace Experience, maak dan gebruik van de faciliteiten van het Cirkelstadplein, organiseer Meet-ups en laat je circulaire product of dienst zien op de Innovatieboulevard. Zorg dat je product wordt opgenomen in de Cirkelstad Productcatalogus – Het circulaire alternatief – waar nu al 150 producten in staan. Al deze producten doen tevens mee aan de Community of Innovation (CoI) waar we je in contact brengen met opdrachtgevers die op zoek zijn naar innovaties.

Innovatieboulevard aanmelden

Cirkelstad community of innovation aanmelden

Gratis toegangskaarten

Kom je ons bezoeken op Building Holland? Registreer je hier voor gratis tickets.

Gratis toegangskaarten

< Column: Leren en inspireren: in de schoolbanken! | Column: Circulair BZK inzicht – stip op de horizon voor circulair bouwen >