MPG score verlagen met hergebruik in de praktijk

Bent u binnenkort betrokken bij een woningbouwproject in de Provincie Utrecht waar een MPG berekening voor nodig is? Wilt u leren hoe u de MPG score kunt verlagen met hergebruik, om zo alvast te oefenen voor toekomstige aanscherpingen? Dan is dit uw kans om dat in de praktijk te leren!  

Deelname is interessant voor bijvoorbeeld gemeentes met een aanbesteding van grond voor woningbouw of voor aannemers die een omgevingsvergunning willen aanvragen. Projecten die (bijna) in de DO fase zitten sluiten perfect aan, een eerdere fase kan ook! Wat doen we? Wij gaan voor uw project op zoek naar kansen om uw MPG te verlagen met ook echt in te kopen herbruikbaar aanbod. De uitkomsten gebruiken we voor een provinciaal onderzoek om te ondervinden wat bij woningbouw de werkelijke MPG verlaging kan zijn. Wij zijn: Repurpose, NIBE, Alliantie Cirkelregio Utrecht en IMIX. 

Deelnemen? Vragen? Laat het weten aan Wytze Kuijper:   Er kunnen 12 bouwprojecten deelnemen, dus wacht niet te lang met reageren. 

PS. Wilt u meer informatie over het onderzoek en horen wat de voordelen zijn? Op 10-10, de dag van de duurzaamheid, vertellen wij er alles over tijdens een theatersessie bij het Get Connected Jaarcongres. De sessie is van 13:00 tot 13:30 in Stadion Galgenwaard. Klik hier om aan te melden voor Get Connected.

< Denk je mee? Expertsessie ‘Genossenschaft’ | Gemeente Rotterdam op weg naar een circulaire inclusieve stad! >