Duik in Het Nieuwe Normaal op onze Partnerdag

2 juni is het zover: eindelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten en vieren we samen ons 5-jarig jubileum. Op Camp Common Grounds staat de dag in het teken van verbinding. Op onze partnerdag maken we onderscheid tussen drie ‘eilanden’: het Park, de Bibliotheek en de Bouwplaats. In deze blog leer je meer over ons programma in de Bibliotheek. Jij bent erbij, #watanders? Meld je hier aan.

Programmaonderdeel Het Nieuwe Normaal

In de Bibliotheek werken we samen toe naar een eenduidige en sectorbrede standaard voor circulair bouwen; Het Nieuwe Normaal.

Verdiep tijdens de Deep Dive op:

  • Het raamwerk van Het Nieuwe Normaal versie 0.3 met toelichting van onder meer de diverse KPI’s zowel voor potentiële deelnemers als potentiële evaluatoren
  • De beschikbare en nog in te brengen tools die concrete handvatten bieden om te presteren op de gestelde prestaties in Het Nieuwe Normaal
  • Het vormgeven van circulaire samenwerkingen m.b.v. het onderzoeksprogramma TranCiBo: transitie circulair bouwen. Welke versnellers en vertragers zijn er om te interveniëren? 
  • Circulaire meetmethodiek; hoe verhoudt de MPG zich tot Het Nieuwe Normaal (en andersom) en wat zijn logische stappen om integraal circulair te meten?

Wissel ervaringen uit rondom Het Nieuwe Normaal met jouw marktsegment

We horen van ervaringsdeskundigen vanuit onder meer de woningbouw, utiliteit en gebiedsontwikkeling wat Het Nieuwe Normaal hen heeft opgeleverd. Ook gaan we met elkaar in gesprek wat er voor nodig is om deze standaard in diverse marktsegmenten om te vormen tot ‘normale’ werkwijze.

Discussieer mee tijdens het Slotdebat: Nederland en het Nieuwe Normaal

Ferdi Licher, Directeur Bouwen en Energie bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, vertelt zijn plannen voor Nederland en gaat met ons in gesprek hoe dit samen oploopt met Het Nieuwe Normaal.

Er komt nog veel meer!

Naast ons programma in de Bibliotheek hebben we nog interessante sprekers op onze Bouwplaats en kun je matchen in het Park. Binnenkort wordt het volledige programma bekend gemaakt! Die vind je dan op onze Partnerdag pagina.

Tot 2 juni! Jij bent erbij, #watanders?

< De zoektocht naar de circulaire badkamer: deel 1 | Materialen gezocht voor blotevoetenpad op het natuureiland van paviljoen Veerkwartier >