Oproep: Bouwlab R&Do Haarlem zoekt maatje

Het LivingLab van BouwLab R&Do staat er in Haarlem wat eenzaam bij. Het zoekt graag een maatje om samen mee te shinen achter de grote hal van 3D Makers Zone. Ooit begon de zoektocht naar het BouwLab met een hashtag “#circulairpand gezocht”. Het inmiddels bekende Living Lab werd toen aangeboden door Robin Clement van RGS. En nu is het tijd voor uitbreiding.

Bij het BouwLab en de 3D Makers Zone weten ze alles van innovatie en zijn ze ook thuis in diverse printtechnieken. Met de komst van printers voor biobased materialen metaal zoekt het pand een nieuwe relatie. Je snapt, met dit pakket aan eisen zoekt het een stoer maatje zo’n 7 x 12 m. Het Living Lab houdt van een eigenwijs karakter naast hem.

Als nieuweling kom je terecht in een fijne setting. De omgeving van het BouwLab bestaat uit tal van ondernemende types in de bouw, circulaire maakindustrie en digitale innovatie. Een familie waar je je als uniek pand snel thuis voelt en waar je als vanzelfsprekend wordt opgenomen in de vriendengroep.

Welk pand durft de uitdaging aan?
Welke ouder (aannemer/sloper) wil zijn/haar pand uithuwelijken? Interesse, maar nog drempelvrees? Als je eerst een date wil om te weten of er een match is, kun je je melden bij de ouders van het Living Lab: Peter van de Bosch via of Herman van Bolhuis via . Deze oproep delen: Bouwlab zoekt maatje.

< Clevero: Pionier in circulaire bouwinnovatie | Terugblik op de tweede bijeenkomst van Cirkelstad MRA >