Oproep: help jij de circulaire ambities in Haarlem verder?

In Haarlem vind je een aantal kleine organisaties met grootse circulaire plannen. Deze stichtingen en ondernemers zijn al jaren partner van Cirkelstad en hebben het kennis en netwerk opgedaan om hun circulaire nieuwbouw- of transformatieambities steeds concreter te maken. Een flinke opgave en uitdaging voor partijen die dat eenmalig gaan doen – en nu is het bijna zover. Brigitte Kool, spinner van Cirkelstad Haarlem Kennemerland, doet beroep op jou!

Kool: “Als spinner heb ik onderstaande advertentie laten maken van 4 projecten die dringend advies, materialen, partners en/of financiering nodig hebben. Ze verdienen een vliegende start naar de volgende fase.”

“Zo heeft het Veerkwartier de bouwvergunningen rond en wil zij nu haar tijdelijke paviljoen, dat 8 jaar lang dienstdeed, vervangen door een blijvend circulair paviljoen. Bekijk de oproep en haak aan als investeerder, adviseur, partner voor materialen of sponsor voor de natuur. Alles is mogelijk en nodig!”

Stichting Posthuis en Scouting Brigitta werken beide aan een nieuw clubhuis. De een voor de buurt, de ander als onderdak voor de scouting en andere maatschappelijke organisaties. Waar Scouting Brigitta al exact weet welke materialen zij nodig hebben, is het voor het Posthuis nog een open vraag. Zij willen werken met wat ze aangeboden krijgen. Help jij ze verder?”

Scan de QR-codes en maak deze plannen mede mogelijk:

Opmaak en ontwerp advertentie: Juan Nibbelink van Werkterrein.

Contact

Vragen of meer weten? Neem contact op met Brigitte Kool:

Brigitte Kool

Spinner Cirkelstad Haarlem Kennemerland, Cirkelstad Sociaal


06 124 021 74

< Ontdek het biobased Compostboard van Rik Makes | Terugblik: C the Future 2023 >