Proeftuin Circulariteit, teamtrekkers bekend

Proeftuin Circulariteit, de teamtrekkers zijn bekend: Over Morgen, Lagemaat sloopwerken en Stomp Events.

Zwolle – Op 21 januari vond de pitch & match-sessie plaats voor de proeftuin circulariteit, in Cipab, vakschool voor verbeelding. Dit centrum van kunstzinnige studenten was voor even een bolwerk van bouwverbeteraars. En met succes! Drie teamtrekkers mogen losgaan op de proeftuin: Lagemaat sloopwerken, Over Morgen en Stomp Events.

De middag begon met een korte pitch-cursus. De teamtrekkers mochten zich van hun beste kant laten zien en leerden nog beter hun visies, ideeën, en ook hun uitdagingen te presenteren. Tijdens de officiële aftrap stroomde het auditorium vol met potentiele teamleden. Stomp Events, BDG Architecten, Salverda Bouw, BPD Gebiedsontwikkeling, Over Morgen, DplusB en Lagemaat presenteerden zich in de pitch. Daarna was er een vlog te zien waarin de teamleden zich voorstelden.

Matchen          

Tijdens het match-deel van de middag verplaatste de groep zich van het auditorium naar de toepasselijke, circulaire playground. Een mooie plek om met elkaar de verbinding te zoeken. Én te matchen! De teamtrekkers hadden ieder hun eigen tafel, waar ze hun visie op het project uitlegden en de juiste partners zochten voor de uitdagingen die zij nog voor zich zagen. De teamleden liepen van tafel naar tafel, praatten mee, deelden visitekaartjes uit en hielpen zo de teamtrekkers de proeftuin meer vorm te geven.

Kennis

“Ik vind het tof om zoveel creativiteit, ideeën en inspiratie te zien,” vertelt Martijn van Dijk. Alle kennis die aanwezig was, mag niet verloren gaan. “De teamleden blijven betrokken en zijn van blijvende waarde voor ons project. Op naar de volgende mijlpalen van de proeftuin circulariteit; laten we het samen verder brengen!”

Hoe nu verder

DeltaWonen ontwikkelt samen met de teamtrekkers door. Elke teamtrekker heeft een eigen expertise en deze expertise staat centraal in de ontwikkeling van de proeftuin. Uiteraard komen de teamtrekkers voor veel uitdagingen te staan, hiervoor is de input van potentiële teamleden van belang. Zij kunnen ondersteunen, inspireren en eventueel concreet circulaire producten leveren voor de proeftuin.

Via social media en www.deltawonen.nl/proeftuincirculariteit houden we iedereen op de hoogte van de stappen die we zetten

< Beelen NEXT experimenteert met materiaalpaspoorten bij sloop | GrassBloxxx: van bermgras naar duurzame bouwmaterialen >