Meer grip met CIRCO Track Circulaire Bouw

In de bouwsector worden veel grondstoffen en energie gebruikt. Ook hier krijgen we steeds meer te maken met grondstoffenschaarste, leverings- en prijsonzekerheid, hoge transportkosten en veranderende wet- en regelgeving. Stabiliteit, grip op de kosten, leveren van kwaliteit en duurzaam en toekomstbestendig ondernemen vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe business modellen en dus nieuwe ketens en samenwerkingen. Met de CIRCO Track leer je als bedrijf en in de waardeketen hoe je hier meer grip op kunt krijgen en welke stappen voor jouw bedrijf relevant zijn.

Graag nodigen we je van harte uit voor de Online kennismaking CIRCO Track Bouw op woensdag 15/3/2023 van 14.30-16.00u. Dit organiseren we vanuit de CIRCO Hub Oost-Nederland, in samenwerking met Cirkelstad. Tijdens deze sessie neemt een ervaren CIRCO-trainer je in vogelvlucht mee in de ontwikkelingen rondom de bouwsector, de CIRCO-methodiek en de noodzaak van het zetten van circulaire stappen in de bouwsector. Het is een gratis introductie op de CIRCO Track Circulaire Bouw. Meer weten? Meer informatie en aanmelden vind je hier.

De CIRCO Track Circulaire bouw is gepland op 19 april, 10 mei en 24 mei 2023. Met deze CIRCO Track leer je als bedrijf en in de waardeketen hoe je meer grip op kunt krijgen op grondstoffenschaarste, leverings- en prijsonzekerheid, hoge transportkosten en veranderende wet- en regelgeving en welke stappen voor jouw bedrijf relevant zijn. en bestaat uit drie dagdelen, waarvan de 2e dag online wordt gegeven. Meer informatie over deze CIRCO Track kun je hier vinden.

Mogelijk dat een CIRCO Track interessant is om samen met één of meerdere ketenpartners te volgen. Fijn als je deze uitnodiging ook deelt met je netwerk. Hopelijk tot 15 maart! 

Wytze Kuijper

Spinner Cirkelstad Utrecht, Cirkelstad Amersfoort,
Cirkelstad Nijmegen, Cirkelstad Arnhem, Cirkelstad Producenten en leveranciers


06 229 685 68

< Kansen voor ondernemers met subsidie Circulaire Ketenprojecten | Financiële steun Nationaal Groeifonds voor Circulaire Geveleconomie >