Samen werken aan emissieloze voertuigen in de GWW

De bouwsector is verantwoordelijk voor ongeveer 39% van de wereldwijde CO2-uitstoot. Op de bouwplaats vindt een deel van die emissie plaats. Met name door de vele zware voertuigen die daar actief zijn. Gelukkig is die bereidheid er ook. Veel partijen willen bijdragen aan de reductie van CO2-emissie op de bouwplaats en zien daarvoor ook de mogelijkheden.

Bent u werkzaam als (Gelderse) opdrachtgever, bouwbedrijf, leverancier of producent binnen grond-, weg- en waterbouw (GWW) en wilt u verder in gesprek over de mogelijkheden en belemmeringen? Meld u dan nu (via link) aan voor de digitale kennissessie: ‘Samen werken aan emissieloze voertuigen in de GWW’.

Kiemt en het Gelders Energie Akkoord (GEA) hebben deze handschoen opgepakt en tekenen voor de organisatie. Doel van de sessie is: samen inzicht vergaren in de mogelijkheden voor de verduurzaming van mobiele werktuigen GWW. Met een aantal gastsprekers belichten we verschillende kanten van deze problematiek, maar we zoeken ook gelijk de verdieping in verschillende interactieve break-out sessies om tot eerste plannen en concrete vervolgstappen te komen.

Wanneer:           8 juli 2021 (16-17.30 uur)

Waar:                 Online (Teams, link volgt na opgave)

Kosten:              Geen. U kunt gratis deelnemen

Bent u ook van de partij? Klik dan op deze link voor uw inschrijving.

< Partnerdag 2021 | Nieuw circulair bouwconcept geselecteerd voor Rijksoverheidspaviljoen Floriade Expo 2022 >