Cirkelstad Arnhem

Cirkelstad Arnhem is er op gericht om bedrijven en organisaties in de regio verrassende groei- en ontwikkelmogelijkheden te bieden rondom het thema circulaire economie. Wij brengen partijen uit de gehele keten bij elkaar en gaan met hen in gesprek hoe zij op strategisch en operationeel niveau hun bestaande processen kunnen omvormen op basis van sluitende business-cases. Eenmaal per kwartaal wordt een partnerbijeenkomst georganiseerd waarbij kennis en ervaringen op project- en organisatieniveau worden ‘opgehaald’ en besproken. Ook worden hier ervaringen uit andere cirkelsteden gedeeld. We richten ons in eerste instantie op projecten uit de bouw: sloop, renovatie, onderhoud, herbestemming en nieuwbouw.

Actief netwerk

Als partner van Cirkelstad Arnhem maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in deze Cirkelstad. Benieuwd wie al meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Partners in Arnhem

Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Arnhem? Neem contact op met Inge van KplusV, spinner in Arnhem.

Inge van der Vaart

Spinner Arnhem

06 1324 1899

Meer uit Cirkelstad Arnhem

De Arnhemse aanpak!

Er zijn al zoveel bijeenkomsten waar je kennis kan halen over circulaire economie en over…