Cirkelstad Arnhem

Cirkelstad Arnhem is niet alleen een platform voor bedrijven die zich willen informeren op het gebied van circulair bouwen, zonder afval en zonder uitval. We gaan met elkaar in gesprek over de problemen waar men in de praktijk tegenaan loopt. Van wetgevingsproblemen tot praktische, procesmatige en financiële problemen. Samen met potentiële opdrachtgevers, partners in de bouw en zelfs concurrenten zoek je in Arnhem naar oplossingen zodat we samen sneller komen tot een circulaire economie!

Arnhem is sinds 2016 actief als Cirkelstad. Een greep uit de onderwerpen van onze bijeenkomsten: alternatieve financiering voor bouwprojecten, klimaatadaptatie binnen circulaire wegenbouw, inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen de bouwsector en een bezoek en uitdiepingssessie van de materialen hub. 

Dit jaar zetten we in op de verbinding. Wie heeft welke rol in het stimuleren van hergebruik van sloopproducten en materialen, wat heb je van wie nodig en wat heb je aan anderen te bieden? Als je elkaar weet te vinden en samenwerkt, volgt de versnelling!

Actief netwerk

Als partner van Cirkelstad Arnhem maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in deze Cirkelstad. Benieuwd wie al meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Partners in Arnhem

Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Arnhem? Neem contact op met Inge van KplusV, spinner in Arnhem.

Inge van der Vaart

Spinner Arnhem

06 1324 1899

Meer uit Cirkelstad Arnhem

De Arnhemse aanpak!

Er zijn al zoveel bijeenkomsten waar je kennis kan halen over circulaire economie en over…