Cirkelstad Groningen

Cirkelstad Groningen is in mei 2020 gestart; tot nu toe de enige in Noord-Nederland. Vanwege door de pandemie veroorzaakte beperkingen was deze start anders dan waarop bij het plannen was gerekend.

Onze regio heeft een specifieke dynamiek door de aardbevingen, een groeiende studentenstad met een moderne campus en veel agrarische activiteiten. De komende jaren willen we van het aardgas af, investeren in groene waterstof en de sociale cohesie versterken. Redenen genoeg om met alle lokale en regionale initiatieven, zoals Groningen Werkt Slim en Noord-Nederland verdient Circulair samen te werken. Via Samen Versnellen “Het Nieuwe Normaal” helpen we daarmee tot stand te komen.

Contact

Heb je vragen of wil je je aansluiten als partner bij Cirkelstad Groningen? Neem contact op met Ben Kruseman.

Ben Kruseman

Spinner Cirkelstad Groningen

06 229 269 27

Meer uit Cirkelstad Groningen

Partners in Groningen

Als partner van Cirkelstad Groningen maak je actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen en vastgoedbeheerders. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in Groningen. Benieuwd wie meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.