Over Cirkelstad Nijmegen

Cirkelstad Nijmegen is er op gericht om bedrijven en organisaties in de regio verrassende groei- en ontwikkelmogelijkheden te bieden rondom het thema circulaire economie. Wij brengen partijen uit de gehele keten bij elkaar en gaan met hen in gesprek hoe zij op strategisch en operationeel niveau hun bestaande processen kunnen omvormen op basis van sluitende business-cases. Eenmaal per kwartaal wordt een partnerbijeenkomst georganiseerd waarbij kennis en ervaringen op project- en organisatieniveau worden ‘opgehaald’ en besproken. Ook worden hier ervaringen uit andere cirkelsteden gedeeld. We richten ons in eerste instantie op projecten uit de bouw: sloop, renovatie, onderhoud, herbestemming en nieuwbouw.

 
 

Nieuws uit de regio

Alle berichten

 

Actief netwerk

Als partner van Cirkelstad Nijmegen maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Wilt u zich aansluiten als partner in regio Nijmegen? Neem dan contact met ons op (zie onder). Of lees meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad Nederland.

 
 

Contact regiospinner

Heeft u vragen of wilt u zich aansluiten bij Cirkelstad Nijmegen? Neem contact op met de regionale spinner, Jaap Flendrie.