Cirkelstad Harderwijk

Cirkelstad Harderwijk is in oprichting en zal in november 2021 officieel van start gaan. De gemeente Harderwijk is ambitieus op het gebied van circulariteit. Zij wil namelijk bestaande en toekomstige gebiedsontwikkeling circulair uitvragen, ontwerpen en bouwen. Om stappen te maken naar deze ambitie, starten we samen met de gemeente verschillende pilotprojecten voor gebiedsontwikkeling en woningbouw. 

Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Harderwijk? Neem contact op met Jasja, spinner in Harderwijk. In Harderwijk wordt vier keer per jaar een Community of Practice georganiseerd, neem gerust contact op met de spinner om een keer mee te kijken. Het overzicht van de data vind je hier.

Jasja Scholtens

Spinner in Harderwijk en Zwolle

Nieuws uit de regio

Partners in Harderwijk

Als partner van Cirkelstad Harderwijk maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners kunnen afkomstig zijn uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Benieuwd wie al meedoen in heel Nederland? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.