Cirkelstad Den Haag

In Den Haag komen drie werklijnen bij elkaar. Naast de ‘gewone’ Community of Practice die Cirkelstad organiseert, investeert de provincie in een groots onderzoeksprogramma met als werktitel ‘Transitiecampus’. Diepgaand wetenschappelijk onderzoek ter ondersteuning van de praktijk. In de samenwerking tussen de universiteiten van Leiden, Delft en Rotterdam worden studenten vervolgens ingezet om kennis breder toegepast te krijgen.

Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Den Haag? Neem contact op met Sven, spinner in Den Haag. In Den Haag wordt vier keer per jaar een Community of Practice georganiseerd, neem gerust contact op met de spinner om een keer mee te kijken. Het overzicht van de data vind je hier.

Sven Westendorp

Spinner regio Den Haag

06 161 348 38

Meer uit Cirkelstad Den Haag

Partners in Den Haag

Als partner van Cirkelstad Den Haag maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in Drechtsteden. Benieuwd wie al meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Meer partners in de regio: