Cirkelstad Rotterdam

De stad waar het initiatief tot Cirkelstad meer dan tien jaar geleden genomen is. Na vele pilotprojecten is het nu weer de stad die de volgende stap neemt. Vastgoedpartijen die hun individuele vastgoedportefeuille tegen elkaar aan leggen om de kansen voor een circulaire bouw te realiseren. En op deze manier ook de markt aanspreekt om zich voor te bereiden, zich te organiseren om de circulaire vraag te kunnen beantwoorden.

Actief netwerk

Als partner van Cirkelstad Rotterdam maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in Rotterdam. Benieuwd wie al meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Partners in Rotterdam

Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Rotterdam? Neem contact op met Nico (iCircl), spinner in Rotterdam.

Nico van Hoogdalem

Spinner Den Haag, Regio-071, Rotterdam

06  1522 9283

Meer uit Cirkelstad Nijmegen