Cirkelstad De Achterhoek

In de Achterhoek is Cirkelregio De Achterhoek opgericht om circulaire initiatieven, projecten en producten regionaal zichtbaar te maken en verbinden. Cirkelregio De Achterhoek kent meerdere CoP’s/werkateliers en behandelt daarin naast projecten van partners overstijgende thema’s zoals hergebruik van materialen, circulaire ontwikkelingen en product as a service.

Vanuit de Coöperatie Cirkelregio De Achterhoek worden ook de verbindingen gemaakt met het netwerk van de landelijk opererende Cirkelstad en Circles. Alles met als doel het vergroten van de kennisdeling en expertise over circulariteit in de regio Achterhoek. Door bundeling van kennis en expertise worden grotere resultaten behaald.

Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad De Achterhoek? Neem contact op met Willy of Twan, spinners in De Achterhoek. In De Achterhoek wordt vier keer per jaar een Community of Practice georganiseerd, neem gerust contact op met een spinner om een keer mee te kijken. Het overzicht van de data vind je hier.

Willy Smit

Spinner in de Achterhoek

Twan van Vuren

Spinner in de Achterhoek


06 249 028 97

Nieuws uit Cirkelstad De Achterhoek

Partners in De Achterhoek

Cirkelregio De Achterhoek is als organisatie partner van Cirkelstad. Daarnaast is het ook een zelfstandige coöperatie met eigen partners:

Benieuwd wie al meedoen in andere Cirkelsteden? Lees meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Partners in de regio: