Cirkelstad Zwolle

In Zwolle zijn we sinds september 2018 actief. De afgelopen periode hebben we gebruikt om een actieve community op te zetten en verschillende pilotprojecten op te pakken. Of het nou gaat over het gemeentelijke beleid, bouwprojecten of een lespakket voor leerlingen. Langzaam groeide de behoefte om ook gezamenlijk projecten op te pakken. Mede met het Bouwprogramma zorgen we voor begeleiding op projectniveau en ontwikkelen we aanvullende instrumenten.

Contact

Heb je vragen of wil je je aansluiten als partner bij Cirkelstad Zwolle? Neem contact op met Jasja Scholtens.

Jasja Scholtens

Spinner Zwolle, Harderwijk

06 250 851 24

Nieuws uit Cirkelstad Zwolle

Partners in Zwolle

Als partner van Cirkelstad Zwolle maak je actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen en vastgoedbeheerders. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in Zwolle. Benieuwd wie meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Meer partners in de regio: