Cirkelstad Zwolle

In Zwolle zijn we sinds september 2018 actief. De afgelopen periode hebben we gebruikt om een actieve community op te zetten en verschillende pilotprojecten op te pakken. Of het nou gaat over het gemeentelijke beleid, bouwprojecten of een lespakket voor leerlingen. Langzaam groeide de behoefte om ook gezamenlijk projecten op te pakken. Mede met het Bouwprogramma zorgen we voor begeleiding op projectniveau en ontwikkelen we aanvullende instrumenten.

Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Zwolle? Neem contact op met Jasja, spinner in Zwolle. In Zwolle wordt vier keer per jaar een Community of Practice georganiseerd, neem gerust contact op met de spinner om een keer mee te kijken. Het overzicht van de data vind je hier.

Jasja Scholtens

Spinner in Harderwijk en Zwolle

Nieuws uit Cirkelstad Zwolle

Partners in Zwolle

Als partner van Cirkelstad Zwolle maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Benieuwd wie al meedoen in heel Nederland? Lees meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Meer partners in de regio: