Cirkelstad Twente

In Overijssel zijn veel ondernemers, overheden en onderwijs actief met circulaire initiatieven en projecten. Stichting Pioneering speelt hier een cruciale rol in en wil hier nog meer in kunnen betekenen door de samen te werken met Cirkelstad. De Cirkelregio Twente is opgericht om kennisontwikkeling en kennisuitwisseling op te schalen. Met de Cirkelregio Twente worden initiatieven en projecten uit Twente landelijk zichtbaar. Daarnaast biedt dit partners van de Cirkelregio Twente de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij circulaire landelijke initiatieven en projecten. Cirkelstad en Pioneering zijn in januari 2021 gestart met Cirkelregio Twente.

Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Twente? Neem contact op met Joke of Jan, spinners in Twente. In Twente wordt vier keer per jaar een Community of Practice georganiseerd, neem gerust contact op met een spinner om een keer mee te kijken. Het overzicht van de data vind je hier.

Joke Bults

Spinner in Twente

06 812 656 38 

Jan Wienk

Spinner in Twente

06 535 999 43

Meer uit Cirkelstad Twente

Infra Futurelabs

De bouw- en infrasector zijn groot verbruikers van primaire abiotische grondstoffen. Door een toenemende wereldbevolking…

Partners in Twente

Als partner van Cirkelregio Twente maak je actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijs- en onderzoeksinstellingen zijn als partners vertegenwoordigd.

Benieuwd wie al meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Partners in de regio: